maanantai 20. heinäkuuta 2020

KesäInsta


Toinen loman jälkeinen työviikko alkaa. Ensimmäinen meni oikein hyvin. Postauksen ekat kuvat on loman ajalta sieltä täältä, puhelimen uumenista löydettyjä. Viimeinen on menneeltä viikonlopulta. Viikonloppu oli siinä mielessä erikoinen, että vietettiin hyvin vähän aikaa koko perheen kesken. Sen sijaan mister A sai hetken olla itekseen kotosalla, kun lähdin perjantaina tyttöjen kanssa mökille mustikoita poimimaan.

Lauantaina oli mun vuoro saada sitä kuuluisaa omaa aikaa. A-tiimi pakkasi kimpsut ja kampsut ja lähti anopin luo. Mister A:lla oli maalauspuuhia siellä ja tytöt aikoi jäädä yökylään. Ite pyöräilin kaupunkiin ulkotreeneihin, sain tsiigailla telkkaria ihan rauhassa keskellä päivää ja extempore lähdin vielä terassille notkumaan hetkeksi, kun kutsu kävi. 

Sunnuntaina ajeltiin mister A:n kanssa kaksistaan vähän kauemmas lounaalle ja kun tytöt kotiutui mumman luota, lähdettiin koko konkkaronkka taas mökille. Mua kiinnosti mustikat ja miniä kiinnosti uiminen. Ykstoistaveelle ei tommoset nopeat siirtymät paikasta toiseen oo hirveen mieluisia ja mä niin ymmärrän sitä. Nyt päätettiin kuitenkin sellainen tehdä, koska oli vielä aurinkoista ja serkkupojatkin oli mökillä. Nopsasti se ykstoistaveekin onneksi muisti kuinka ihanaa mökillä on ja ehtiihän sitä sitten olla kotona taas välillä ihan kyllästymiseen asti. Tytöt jäi mummun ja poikien kanssa mökille yöksi, koska meillä aikuisilla on tänään tietysti työpäivä.

Outoa, kun tytöt on olleet kaksi yötä peräkkäin poissa. Ihan ihanaa, mutta sitten taas mulle vähän tuli semmonen olo, että heitetään ne vain paikasta toiseen. Huuuh, vois varmaan vähän relata tässäkin asiassa hei.. tytöt on kuitenkin molemmat kouluikäisiä ja rakastavat olla mummun ja mumman luona. Useimmiten menevät yökylään siksi, että ite sitä pyytävät. Mulla onkin muuten toiveissa vielä tälle kesälle joku pieni getaway mister A:n kanssa kahdestaan. Katsotaan, jos saatais järjestymään.

Nyt maanantai käyntiin!
Mukavaa viikkoa!
Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3