torstai 14. toukokuuta 2020

Muutos


Mutsi toi aivan ihanan hedelmäkorin äitienpäivänä. En oo meinannut malttaa edes purkaa sitä, kun on niin nätti :) Tänään mietin, että ehkä ykstoistavee vois ottaa hedelmän kouluun mukaan, kun en tiedä minkälaisen eväspussukan sieltä saa mukaansa. Nämä pari päivää on kuulemma eväät ja ensi viikolla ehkä lämmin ruoka. Siitäkin on ollut kaikenlaista nupinaa puskaradioissa. Mun mielestä eväspussi on ihan fine. Laitetaan sitten kotoa lisäapuja mukaan jos on tarve. Aika vähällähän nuo meidän likat pärjää, mutta eipä se varmaan haittais jos olis banaani repussa kaiken varalta.

Meidän kouluun paluu alkoi sillä tavalla, että ite en muistanut laittaa edes kelloa herättämään. Oh my! Migreeni on sekoittanut päätä taas monta päivää ja ehkä sen takia unohtui. Toki heräsin automaattisesti ajoissa ja minillä kellot soitti vähän sen jälkeen, kun olin saanut silmäni auki. Ekaluokka alkaa heti kasilta tänään, nelonen vasta kympiltä. Mini on ready.. on pakannut tavaransa jo eilen ja nyt hyvissä ajoin puki ja leikkas kyntensäkin :) Saatais alkaa laittaa aamiaista seuraavaksi. Ykstoistaveelläkin taitaa odottaa reppu jo oven suussa.

Se on nyt sitten taas erilaista arkea hetken aikaa. Kunnes tulee muutos viimeistään parin viikon päästä, kun tytöillä alkaa kesäloma. Odotan myös omaa lomaa aika kovasti jo. Vähän on vielä epäselvää, pidänkö sen sovitulla paikalla. Saa nähdä, muuttuuko systeemit vielä sitä ennen jollain tavalla. Yhtä muutosta ny kaiken aikaa.

Kivaa torstaita!
Tsemppiä!
Sannis

2 kommenttia:

 1. Ihana kori! Näen jo kuinka jompikumpi tytöistä tai molemmat kävelee sujuvasti ja tasapainoisesti kori pään päällä ilman, että tarvii pitää käsillä tukea :). Tuli mieleen siksi, koska mun mielestä kori näytti just siltä, että sitä kuuluis kantaa nimenomaan niin :)

  PS. En tiedä huomasitko mun Äitienpäiväpostauksen kommenttia, mutta yritin sen jälkeen uudelleen kuunnella sitä kappaletta, eikä onnistunut vieläkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D :D Pitääpä laittaa korinkantokisat täällä käyntiin.
   Ja nyt kuuntelen ton laulun..

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3