lauantai 9. toukokuuta 2020

Jees


Anoppi toi aivan ihanat orvokit. Orvokeista mun suosikkeja on just noi pienet ja just noi violetit. Ihania! Oon ite ollut laiska edes miettimään mitään kukkahommia ja nyt saan etupihan tyhjänä roikkuneeseen amppeliin vähän täytettä. Etupihan isoissa ruukuissa meillä on koko talven ollut syksyn asetelmat ja ei kuulkaa tiedä vaikka muratit heräis yhtäkkiä henkiin :)

Myös mutsi toi meidän terassille piristystä aivan ihanan lyhdyn muodossa. Lyhty ei oo vielä löytänyt lopullista paikkaansa, mutta eikö toi terassin kesäkunto ala pian löytyä, kun alkais vaan vähän lämmetä. Toki nyt just sataa lunta, joten saa ny nähdä.. Mutta siis, ihanat mutsit! Tulin molempien ylläreistä ihan superiloiseksi. Nyt, kun kaikki menot on supistuneet kodin, duunin, metsän ja pakollisen kauppareissun välille, on jotenkin oman pihan ja terassin merkitys korostunut vielä entisestään. Voisin oikeesti asua tuolla meidän terdellä. Sen takia haluaisinkin siihen vähän seiniä ympärille, että sen käyttökausi vähän pitenisi.

Yleisolotila on aika jees. Hetkittäin stressaannun töistä ja migreeni vaivaa turha usein, mutta ihan ookoo enivei. Kotona kaikki on paremmin, kuin hyvin ja oon onnistunut vähän vähentää hötkyilyä. Oon paremmin osannut ottaa iisisti enkä oo koko aikaa jaksanut miettiä, pitäiskö olla nyt just tekemässä jotain muuta, kuin mitä sillä hetkellä teen. Oon ulkoillut ja liikkunut joka päivä. Toisina päivinä treenannut ja toisina pyöräillyt ja/tai kävellyt. Joka aamu huvittais lähteä johonkin rantaan aamupalalle, mutta oon koittanut hötkyilyn lisäksi vähentää vähän bensakuluja eikä tytötkään aina oo niin innoissaan lähtemisestä. Ne tykkää usein hissutella kotona ja tehdä omia puuhiaan.

Mini sanoi just puhelimessa kamulleen, että sen pitää nyt lopettaa, koska viikonloppuisin meillä syö koko perhe yhdessä aamiaisen. Ihana, että ne huomaa tommoset pienet (eli suuret) asiat. Lähden siis puuhaamaan sitä aamiaista. Meillä on tänään harvinainen aikataulu. Ite heräsin 8.30, joka on mulle todella myöhään. Nyt klo on 10.15 ja kaikki muut on vielä sängyissään. Whaat? Aamiaisen lisäksi taidan ruveta leipomaan mutsille ja anopille kakkua huomista varten. Katotaan, pystytäänkö treffata terassikahvin merkeissä vai tuleeko lumimyrsky.

Kuinka teillä sujuu?
Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3