maanantai 18. toukokuuta 2020

Fäboda


Joka vuosi käydään Pietarsaaren Fäbodassa. Yleensä lähdetään matkaan kesällä, mutta tällä kertaa oltiin aikaisemmin liikenteessä. Tehtiin siis eilen tämän kevään pisin reissu ja tuntui ihanalta. Ostettiin matkalta maailman isoimmat pehmikset ja perillä hengitettiin kylmää kevätilmaa.

Fäbodassa tuulee mun mielestä aina. Varsinkin tällä kertaa mereltä tuleva viima oli todella julma ja vitsit, että se oli ihanaa. Arki oli taas viime viikolla hyvinkin vaihteleva ja siinä missä torstai oli huippuhyvä päivä, nousi perjantaina stressitasot ihan huolella. Tää elämä on kyllä aikamoista. Jos itellä onkin kaikki hyvin, niin murehdin sitte muiden puolesta. Huh! Tuolla rannalla tuntui, että jääkylmä toukokuun tuuli pyyhki huolet mennessään ja vaikka meri oli tosi levoton ja löi kallioihin kovaa, ei se tuntunut ollenkaan huonolta. 

Käveltiin hyvä tovi pitkin kallioita ja syötiin eväät lounaaksi. Tytöt oli jotenkin tosi onnellisia ja leikkivät kotkanpoikasia lentoharjoituksissa. Molemmat meni hiekkarannalla liian lähelle vettä ja kastelivat sukkansa. Olin kuitenkin varautunut etukäteen vaihtovaatteilla kun tiesin, että niin käy. Koska mitäpä noita kieltämään. Maailman ihanimpia juttuja.

Sannis

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! Joskus se tuuli on niin tarpeen, puhaltamaan pois turhat jutut.
    Me on käyty tuolla kerran, 2v sitten kesällä helteillä. Oli kyllä niin hieno paikka!

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit <3