sunnuntai 3. toukokuuta 2020

Vappu


Moikka! Kuinkas teidän vappu sujui?

Mini on toivonut jo pitkään, että ostettais Burger Kingin autokaistalta hampurilaiset ja aattona lähdettiin niihin puuhiin. Kylmähän silloin oli, kuin Siperiassa, mutta ajeltiin rantaan syömään. Pieni linnunkakka-insidentti siinä nyt tietysti oli, kun lokki kakkas mun ja ykstoistaveen niskaan, mutta mikä tärkeintä.. burgerit säästyi kakattomina :D

Syönnin jälkeen ajeltiin hetki pitkin Vaasan rantoja ja tsiigailtiin maisemia. Pysähdyttiin leikkimään puistoon, joka oli ykstoistaveelle ihan uusi ja se ihmettelikin, että miksi ei oo koskaan siellä käynyt. Ollaan taidettu käydä siellä silloin minin kanssa, kun ykstoistavee on ollut taidekerhossa. Kuunneltiin siinä ilta-auringossa samalla JVG:n vappukeikkaa ja jotenkin oli aivan hyvä olla.

Vappupäiväksi oltiin tilattu brunssikassi paikallisen Nesteen kahvilasta. Etukäteen ihmettelin moneen otteeseen edullista hintaa ja mietin, että noinkohan sisältö on mitä luvataan. No, todellakin oli! 21€ luxusaamiainen neljälle; täytetyt croissantit, coctail-piirakat, smoothiet ja munkit. Uskomaton hinta. Ollaan tiukasti pysytty kotiruuissa 99 prosenttisesti poikkeustilan ajan, mutta vapun kunniaksi piti heittää risaiseksi useampana päivänä :D Simaakin maistelin monen vuoden tauon jälkeen. Kaupan oma ja anopin tekemä teki kauppansa. Vähän haikailin munkkien perään vielä myöhemmin, mutta onneksi ei ite leivottu niin ei ollut mitä mussuttaa.

Vappu ei oo ollenkaan yleensä juhlapyhistä mun lempparini.. ei osteta kuoharia eikä pukeuduta hienosti vappubrunsseille. Kirjoittajan mielestä joka paikassa on liikaa ihmisiä ja kaikki on liian kallista. Usein ollaan vietetty vappua ihan vaan kotosalla ystävien ja perheen kanssa. Ollaan avattu rajoja vähän, kuten koko maa näköjään tekee ja tänäkin vuonna vappupäivä vietettiin ystävien kanssa. Sää ei ollut paras mahdollinen, mutta vähän paremmat retkieväät maistui ulkona niin hyvältä ja oli vain rento olla. Vuoden 2020 vappu jää kyllä mieleen aivan yli mukavana.

Sannis

4 kommenttia:

 1. Apua miten halpaa ja herkullisen näköisistä. Oisin veikannut 50e ja sittenkin olis ollut erittäin halpa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanopa se! Ihan äimän käkenä täällä ihmeteltiin, että voiko edes olla!

   Poista
 2. No olipas edullinen ja maittavan näköinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä ihan täys yllättäjä tämä Raastuvankadun Neste :) Tilattiin myös täksi viikonlopuksi brunssikassit, koska päätettiin olla tosi hurjia :D :D

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3