torstai 19. joulukuuta 2019

Lahjat


Valitsin tänä vuonna näinkin iloista ja räiskyvää lahjapaperia. Tilasin paperit Ellokselta ja ne tuntui silloin hirveän hyvältä idealta. Nyt mua vähän naurattaa. Vimpan päälle lasten joulua hei :D No, ei ne tyttöset siitä paperista piittaa vaan siitä sisällöstä. Tänä vuonna meillä on tytöille vähän lahjoja, mutta epäilen, että ne on kyllä mieluisia. Paketeista löytyy kymppiveelle Schleich-talli ja akryylimaaleja. Mini saa koripallokorin ja legoja. Kanadan siskon paketit eksyy myös meidän kuusen alle ja niistä paljastuu molemmille oma Suomen voimistelutuotteen leuanvetotanko. Ja koska joulupukki oli asialla black fridayna, saatiin samaan rahaan samasta firmasta vielä voimistelurenkaat yhteiseksi.

Lidlin mainoksessa oli huikea taiteilijan pakki täynnä maaleja ja siveltimiä. Tekis mieli käydä hakemassa se ja laittaa tuo mun jo ostama paljon pienempi maalisetti lahjakaappiin odottamaan seuraavia synttäreitä. Oli se hintava, reilu 40€, mutta tiedän että kymppiveellä se tulis tosiaankin käyttöön. Hmm.. ehkä teen mutkan Lidliin tässä vielä..  Piti muuten eilen varmistaa kymppiveeltä, että onko se koskaan käynyt lukemassa mun blogia. Ei kuulemma oo :)

Tänään ohjelmassa on minin joulujuhla ja joululounas. Duunia tietysti normaalisti. Illalla vedetään töissä perinteinen joulujumppa ja juodaan asiakkaiden kanssa glögit. Kiva päivä tiedossa siis. Ja nyt kun tytöillä on flunssa ohi, on oma migreeni palannut. Koska, why the hell not?! Ja koska sänkyyn hautautuminen itsesäälissä rypien ei ole vaihtoehto, olen luottavaisin mielin. Kyllä se pian hellittää.

Sannis

2 kommenttia:

 1. nuo on instalahjapaperit :D kun instailu on mennyt vähän liian pitkälle.

  ei vais, vaihtelu virkistää. Hyvää joulua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko? En oo bongannut Instassa, mutta Elloksen sivuilla oli niin hienoja, hillittyjä kuvia, että haksahdin tilaamaan :D Ja oli sen verran isot rullat, että taidetaan vetää samoilla ens vuonnakin :D

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3