lauantai 28. joulukuuta 2019

Joulu


Joulu meni nopsasti. Vähän turhankin nopsasti. Niin vain oli joulupukki tänäkin vuonna kuulemma paras ikinä ja tytöt sai ihan mahtavia juttuja. Mua ja mister A:takin oli pukki muistanut <3

Joulun aikana tavattiin perhettä ja ystäviä, syötiin navat täyteen suklaata, ihasteltiin yhtäkkiä alkanutta lumisadetta ja kuunneltiin joululauluja. Aattona laiteltiin loimulohta ja uunikasviksia, joulupäivänä ja tapanina syötiin ulkona.

Tein pikakierroksen töihin eilen ja nyt on taas pari päivää vapaata. Tytöt lähti tätinsä luokse yökylään mun duunien aikana ja me mister A:n kanssa lojuttiin ilta kotona. Nyt ajateltiin lähteä treeneihin kohta. Oli sen verran raskasta jumppailu eilen, että tänään on pakko mennä kokeilemaan uudelleen :)

Ihan ihanaa, että joulu on paketissa. Neljäskymmenes sellainen jo mun elämässäni. Joka vuosi se muuttaa vähän muotoaan. Kyllä se on totta, että joulu on lasten juhla. On se niin ihanaa nähdä se tyttöjen silmin. Ensi vuonna taas.

Mukavaa viikonloppua!
Sannis

2 kommenttia:

  1. Aina kun Joulu on mennyt niin alkaa ihana kipinä, kevättä kohti mennää, jeeeeee. Oon samaa mieltä Joulu on lasten juhla. Hyvää sunnuntaita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On tää aina tosiaan semmonen käännekohta. Valoisampaan päin!

      Poista

Kiitos, kun kommentoit <3