torstai 5. joulukuuta 2019

Tonttu


Nauran täällä tolle eiliselle postaukselle. Niin kovin dramaattista :D Nomutta.. joskus vaan on. Varsinkin, kun migreenipäiväkirja viimeiseltä seitsemältä viikolta on pitkä, kuin nälkävuosi. Sen mukaan seitsemään viikkoon mahtuu öbaut kaksi päivää ilman minkäänlaisia oireita. Että niinku omasta mielestä saakin vähän ärsyttää. Nyt on pari päivää näyttänyt jo vähän lupaavammalta, mutta vielä en uskalla luottaa..  Pakko mennä päivä kerrallaan.

Ostin uuden tontun Tokmannilta. Näyttää olevan tuo vihreä tämän joulun väri. Nyt se vahtii meitä keittiön hyllyllä. Kilttejä ollaan yritetty olla. Ei oo oikein pahantekoon ehtinyt tässä migreeniä, yrjöä (Jep, kymppivee!) ja mahakipua (Jep, kuusvee!) potiessa. Salaa se tonttu mulle kertoi, että on meillä ainakin tytöille tulossa muutama paketti ja alkaa lahjapuuhat olla paketointia vaille valmiina.

Tänään olis vielä duunia ja sen jälkeen kolme päivää vapaata. Tulee tarpeeseen. Joskus on vähän vaikea irrottautua duunijutuista vapaapäivinä, kun ne seuraa niin helposti tossa puhelimessa. Nyt pitää kuitenkin tsempata sen suhteen ja koittaa ottaa iisisti. Saataispa ihanat säät niin pystyis ulkoilla ja nauttia talvesta.

Kivaa torstaita!
Sannis

2 kommenttia:

 1. Nuo tontut on kyll ihanan näköisiä. Ja hei Dramaa pitää olla et osaa nauttia niistä hetkistä ku sitä ei ole.
  Hyvää Itsenäisyyspäivää sinulle ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, olis se kyllä nihkeetä jos olis tasasta vaan :)

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3