lauantai 21. joulukuuta 2019

Lumi


Ei oo tarvinnut paljoa lumitöitä viime päivinä tehdä. Kuvat on isänpäiväviikonlopulta. Harmaata oli silloinkin, mutta lumi toi valoa. Nyt on sateista ja kosteaa. Ei mikään varsinainen joulun toivesää. Me ollaan Raumalla pikavisiitillä. Kun kesällä käytiin, päätettiin, että tullaan joulun aikaan uudelleen. Olishan se lumi tehnyt kaupungista ihan eri näköisen. Saa nähdä päästäänkö joulutunnelmaan ilman sitä, kun pian lähdetään kävelylle.

En ihan innoissani lähtenyt eilen tähän reissuun. Oon nykyään usein näillä fiiliksillä ennen matkaa. Tärinässä suunnittelen jotain ja sitten kun aika tulee, en haluakaan lähteä. Nyt(kin) olis toki voinut perua, mutta varsinkin kymppivee halus kovasti lähteä ja epäilen, että itellekin tekee ihan hyvää käydä vähän pois kotoa. Rakastan kotia ja siellä olemista, mutta viime viikkoina tyttöjen sairastaessa ja omien migreenien kanssa on välillä tuntunut, että tukehdun sinne. Nyt sitten eilen kuitenkin mietin, että haluan vain oman soffan nurkkaan. Vähän vaihtelevaa hei :D Taas toissapäivänä alkanut migreeni ei ollutkaan ihan läpihuutojuttu ja sehän se tietysti oli, mikä mun lähtöhalujani hillitsi. Eilen oli kyllä aikamoisen nihkeä olo, mutta onneksi autossa sai nukkua ja tänään tuntuu jo vähän paremmalta.

Mitetittekö te koskaan lähdön hetkellä, että saispa jäädä kotiin?
Sannis

2 kommenttia:

 1. Mulla sama. Suunnittelen reissuja ja varaan matkoja ja sitten lähtöpäivänä haluisin olla vaan kotona ja sohvalla peiton alla.
  Nyt uudeksi vuodeksi risteilylle. Vielä oon innoissani matkasta mutta kohta alkaa ahdistaa koko reissu. Varsinkin kun näin nii todentuntuisen painajaisen reissusta.

  T: Marja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten se onkin aina noin? Joka kerta sama juttu. Ja aina sitä suunnittelee jo seuraavaa :D

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3