tiistai 3. joulukuuta 2019

Hiihtäjät


Ei vitsi, mikä sää oli lauantaina! Nämä kauniit talvipäivät on jotain ihan uskomatonta. Taas mietin, että ei se kesä kyllä pärjää näille mitenkään. Toki, tota laatua sais olla vähän enemmän ja sitä loskapaskaa vähän vähemmän. Talvi on niin ihanaa silloin, kun on valoa. Paitsi toppahousut..ne on ihan hanurista! :D

Tytöt tahtoi heti hiihtämään. Ollaan soviteltu monot jo monta viikkoa sitten, että ne on sitten valmiina, kun aika on. Meidän tytöt on kovia hiihtelemään ja mun mielestä on parasta fiksata kaikki etukäteen ettei vain into laannu välineiden puutteeseen. Molempien sukset, monot ja sauvat on joltain perittyjä ja niillä saa hiihdellä just missä haluaa..eli ei oikeastaan ikinä ladulla, vaan aina pitkin teitä ja ojanpohjia. Ihana nähdä, kun ne menee tuolla onnellisena posket punaisina ja saa konhottaa niinkuin lasten kuuluukin. Olis ehkä aika vaihtaa kymppiveen sukset minille ja ostaa kymppiveelle uudet. Saas nähdäm mistä semmoset bongaisin. Jos oot Vaasan seudulla ja sulla on ylimääräisenä sukset SNS-siteillä n. 140-senttiselle hiihtelijälle, laitahan viestiä.

Sannis

2 kommenttia:

 1. Eilen ja lauantaina oli kyllä ihana talvisää!
  Tosi hienoa, että teillä lapset tykkää hiihtää!
  Meidän tenavat tykkäs kouluikään saakka. Ekaluokan talven jälkeen kukaan ei enää tykännytkään. En tiedä miten ne koulussa hiihdättää, mutta ilmeisesti samaan tapaan kuin mun kouluaikoina. Niin että moti menee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei!! Muistan kyllä itekin, ettei kouluaikoina hiihto ollut tosiaankaan mikään lempilaji.

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3