lauantai 2. marraskuuta 2019

Sisällä kultaa


Kun lokakuu vaihtuu marraskuuksi, on kirjoittaja aina vuoden vanhempi. Niin tänäkin vuonna. Lokakuun 30. päivä oli tällä kertaa keskiviikko. Aamulla kun heräsin, löysin A-tiimin keittiön pöydälle jättämät ihanat neilikat. Päivä alkoi kävelylenkillä mahtavassa aurinkoisessa pikkupakkasessa ja ajattelin, että tästä on pakko tulla hyvä. Hommat jatkui kuitenkin vähän ärsyttävämmin, kun tuli liian kiire minin hammaslääkäriin ja stressasin samalla työjuttuja. Viime aikoina oon stressaillut kaikenlaista vähän liikaa. Ja suurin osa tietysti aivan turhaakin. Ärsyttävää.

Hammaslääkäri saatiin alta pois ja EasyFit - naiset vei mut synttärilounaalle, josta jatkoin duuniin aivan upea kukkapuska kainalossa. Meillä on muodostunut jo perinteeksi nämä meidän vakkarinaisten synttärilounaat ja mun mielestä ne on ihania. Tuntuu ihan superkivalta, että joku  muistaa ja jonain päivänä tehdään jotain just mulle. Kukat ja jälkkäriksi Pavlova on just sopivan luxusta.

Kotiväeltä toivon joka vuosi synttärilahjaksi siivousta, mutta vasta tänä vuonna ymmärsin esittää toiveen ääneen ja nyt se toteutui. Kun pääsin töistä, oli koko koti siivottu ja ihan tavallisen iltapalan kaveriksi pöytään kannettiin mustikkakakku. Tytöt oli tehneet mulle korviksia, avaimenperiä ja ihania kortteja, joissa kerrottiin, että mä olen maailman paras äiti. Yhdessä kirjekuoressa oli teksti." Sisällä kultaa". Kirjekuoresta löytyi pieni kullan värinen kuula, joka kuuluu yhteen minin peliin.

Sannis 39 vee


4 kommenttia:

  1. Kivoja synttäriylläreitä! :) aina sitä odottais et kyl ne siivoo, mut eipä se tosiaan taida kovin hyvin toteutua ellei sano ääneen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, oon vihdoin käsittänyt, että ääneen se on sanottava niin sitten se toteutuu :D

      Poista
  2. Mikä sen ihanampaa ku tulla siistiin kotiin töiden jälkeen ja varsinkin kun puoliso ja lapset hoitanut asian, vaikkakin sen joutuisi ääneen sanomaan. Hyvää alkanutta viikkoa ♥️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä. Aivan luxusta! Kivaa viikkoa sinne kans!

      Poista

Kiitos, kun kommentoit <3