perjantai 15. marraskuuta 2019

Piparit


Joko teillä on leivottu pipareita? Meillä on jo muutamaankin otteeseen. Se on niin ihanan helppoa tekemistä. Mini ja kymppivee pärjää pipareiden leivonnassa melkein kokonaan ilman apua. Paistamisessa tarvitaan vielä vähän äitiä. Tällä kertaa koristeltiin tomusokerilla eikä sokerikuorrutteilla. Sokerikuorrutteet on ärsyttäviä, kun ne kovettuu tuubeihin heti jos ei kerralla käytä kaikkia. Kuvat on viime viikonlopulta, joten nyt on viimeinenkin pipari kadonnut jo parempiin suihin :)

Sannis

P.S. Migreenin tila on edelleen sama. High hopes ensi viikkoa varten tosin nyt, kun ei oo mitään suunnitelmia viikonlopulla ja on aikaa levätä. Parempi varmaan pysytellä koneestakin vähän kauempana, kun ei tämä ruudun tuijottaminen ainakaan tunnu auttavan. 

4 kommenttia:

 1. Mä leivoin pullaa, kun teki niin mieli! Lapset olis varmasti pipareiden leipomisesta onnellisia, meillä ne vaan tapaa aina jäädä syömättä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korvapuusteista kans aina haaveilen, mutta niin kaaaauheen suuritöisiltä tuntuu :D
   Meillä ei oo sitä pelkoa, että jäis piaprit syömättä.

   Poista
 2. Hellou, vitsi ku onnistut kuvaamaan noita hetkiä elämästäsi. Oon kerenny jo leipoo 3viikoa sitten yhden lapsenlapsen kaa, toi tomusokeri on muuten hieno lisä piparin päällä. Voi tuota migreeniä, itelläni oli jo lapsuudessa ja myös aikuisena. Tiiän edes pienen osan tuosta olotilasta mitä sulla on, ihan kauheeta. Kiitos, että olet siellä ja jaat kuvia ja hetkiä elämästäsi. ♥️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tää aikamoista. Nyt oli pakko varata lääkärille aika ensi viikoksi, kun ei tässä nyt omin avuin pärjää. Toki, en tiedä mitä nekään pystyy tehdä. Vaihtamaan lääkkeitä ehkä.
   Kiitos itelles, että oot siellä <3

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3