sunnuntai 17. marraskuuta 2019

Hiipii


Alkaa joulu hiipiä mieleen ja kotiin. Lahjoja oon yleensä tässä vaiheessa jo hommannut tytöille muutamatkin, mutta tänä vuonna karsitaan sitä osastoa vielä entisestään. Postin lakko tuli sopivaan kohtaan niin ei voi edes tilata mitään ;D Jotenkin mulla ei oo oikein hinkua lahjakaupoille tänä vuonna. Tottakai tyttöjen pitää saada muutama paketti, joten kyllä tässä jonkinlaisia neuvottelua täytyy isovanhempien ja joulupukin kanssa pitää. Kymppiveen toivelistalla on Schleich- talli ja - heppoja, keppariaskarteluihin tarvikkeita, ratsastuskypärä ja ratsastustunteja. Minin listalla on koripallo ja koulupöytä, temppuscootti ja kaikenlaista, mitä lelulehdestä löytyi.

Muutamat valot oon ripustanut jo ja peurakin on päässyt omalle paikalleen sohvalle. Sitähän vois ihan hyvin käyttää muutenkin, mutta jostain syystä se on meillä joulun juttu. En malttanut vastustaa ja ostin kuuseenkin pari uutta koristetta. Mietittiin josko maltettais kuitenkin kuusen kanssa sinne marraskuun viimeiseen viikonloppuun. Ajateltiin tyttöjen kanssa, että pidetään silloin pikkujoulut; koristellaan kuusi, kuunnellaan joululauluja ja lämmitellään glögiä. Pari aika kivaa joululaulua soi muuten tämän viikon Vain Elämää - jaksossa. Kuuntelitteko? Tykkäsin Maijasta, Laurista ja tietty JVG:stä.

Joko teillä on joulupuuhat alkaneet?
Sannis

2 kommenttia:

  1. Tytöille hommasin sellaiset minikuuset ja ne on jo pystyssä, mut iso kuusi saa odottaa varmaan joulukuun alkua. Pipareita leivottiin ekan kerran syyslomalla ja pian pitäis varmaan lisää 🙂 mut en oo jaksanut laittaa viä ulos valoja 😳

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, kun tytöt sai omat kuuset <3 Meillä kans Annukalla oli joskus ja voijee, kun oli siitä onnellinen :)

      Poista

Kiitos, kun kommentoit <3