maanantai 4. marraskuuta 2019

Putki


Viikonloppu meni nopsasti. Otettiin iisisti, koska mun piti vielä sunnuntai-illaksi töihin. Pidin meidän normaalin sunnuntain Kehonhuolto-tunnin lisäksi tilausryhmälle Spinningin ja en tiedä mikä hitto siinä nyt oli, mutta jännitin sitä tosi paljon. Enkä semmosella hyvällä tavalla vaan niin, että olin ihan kypsänä. Mitä ihmettä? Viime viikkoina oon muutenkin ollut tosi väsynyt ja jotenkin alamaissa. Ärsyynnyn tosi helposti. Tiuskin mister A:lle enkä jaksais edes puhua yhtään mitään. Tytöt mun mielestä mekastaa ja säätää paljon normaalia enemmän ja se ottaa mua hermoon. Niin, kyllähän mä oikeasti tiedän mistä se johtuu. Helvetin migreeni on taas pyörinyt tossa vasemmalla ohimolla jo lokakuulta lähtien. Muutaman viikon on ollut koko ajan jonkinlaista tuntumaa. Mikäköhän ihme siinä on, että syksyllä tulee usein tämmönen ihmeellinen putki?

Väsyttää, oksettaa, hikoiluttaa, ärsyttää, itkettää, särkee ja masentaa. Kiva kaveri tämä migreeni. Mutta koitetaan ny vaan. Päivä kerrallaan ja tunti kerrallaan. Eilinen meni loppuviimein tosi hyvin ja jännittäminen oli aivan turhaa. Migreeni väistyi illaksi ja Kehonhuolto oli ihana. Tosi paljon porukkaa oli lähtenyt liikkeelle sunnuntai-iltana. Spinu meni putkeen ja oli siistiä vetää sitä pitkästä aikaa. Hullu hiki, hyvä syke ja kova treeni. Mitä ihmeen ressaamista tossakin nyt oli? Sanoinko jo, että kiva kaveri tämä migreeni? Tekee iloisesta ja positiivisesta tyypistä kunnon ihmisraunion. Mutta niin, koitetaan ny vaan. 

Ja kuvathan nyt ei liity migreeniin mitenkään, mutta aivan kivat oli nuo kaislat eukalyptuksen kaverina, vai mitä?

Terkuin,
Sannis

4 kommenttia:

 1. Tuskin nyt kaipaat mitään vinkkejä, mutta tulit niin mun mieleen, kun olin kalevalaisella jäsenkorjaajalla ja siellä kuulin (ja myöhemmin luin), että sillä on saatu hyviä hoitotuloksia migreenissä aikaan. Sulla kun on niin fyysinen toi työ, ei mikään ihme, jos menee keho jostain kohtaa välillä lukkoon tai vinksalleen ja sen jäsenkorjauksen idea on korjata niitä kaikkia niin että olis keho tasapainossa ja hermoradat ja kudokset ja mitäkaikkia niitä on toimii niinkuin pitää. Eikä ole mitään poppakonsteja, vaan todella miellyttävää pehmytkudoshierontaa. Omasta kokemuksesta uskallan suositella ihan muutenkin vaan ja jos sitten vaikka auttais siihen helvetilliseen päänsärkyynkin, niin mikäs sen parempaa. Mutta pareen, kun kuukkeloit itse aihetta, jos susta yhtään siltä tuntuu.

  Ja joo. Ihanat kuvat ja heinähässäkät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nonni.. just kävin sun blogissa kommentoimassa tätä aihetta :) Se mun yksi kokemus jäsenkorjaajasta on kyllä ihan huikee. Yhdellä hoitokerralla selvitti, että lantio on vinossa ja homma korjaantui kerralla. Pari viikkoa särkenyt polvi oli taas perfect. Aika velhoja nuo korjaajat!

   Poista
  2. Vinoon oli mennyt munkin lantio, kun koko kesän jouduin vähän ontumaan sitä jännetulehduksen puoleista jalkaa ja huomaamatta oli tullut varattua enemmän sille toiselle puolelle. Sitä vaan on niin tottunut siihen omaan kroppaansa, ettei kaikkea edes huomaa.

   Poista
  3. No just noin.. pitäis aina välillä antaa jonku vähä kattoa niin pysyis vinoudet kurissa :D

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3