perjantai 28. kesäkuuta 2019

Risteilyllä


Kesäloman alku on takana ja aika haipakkaa on menty. Aikamoisen mukava oli risteily Helsingistä Tukholmaan. Jännitin risteilyä hulluna, koska infernaalinen matkapahoinvointi, mutta se loisti poissaolollaan. Jee! Yllättävän paljon tykkäsin hengailla laivalla, vaikka yleensä se ei tosiaan oo ihan mun lempipaikkojani. Tytöt oli ihan liekeissä ja hommasta teki huippukivaa se, että van Scheppingen family oli meidän mukana. Ensin kävi mutsit Mallorcalla, niin nyt sitten matkaan koko jengillä :) Syötiin vatsat täyteen, käytiin diskossa, leikittiin leikkihuoneissa, ostettiin jäätävä kasa hubbabubbaa ja nukuttiin aivan hyvin. Aamiaisen jälkeen hypättiin bussiin ja ajeltiin Skansenille.


Sää Tukholmassa oli lämmin, jopa kuuma. Skansenille meidän porukka toivoi enemmän ruoka- ja juomapisteitä sekä paremmat opasteet. Paljon löytyi kuitenkin lapsille hommaa ja flunssaiselle mutsille istumapaikkoja :D Takaisin bussipysäkille käveltiin rantaa pitkin ja minä varmistuin siitä, että Tukholmaan on päästävä uudelleen asap.

Myös paluumatka laivalla sujui mallikkaasti. Ei pahoinvointia, vaikka alkoi toki taas jännittää, kun laiva ennen nukkumaanmenoa alkoi keinuttaa aika reippaasti. Keinutus loppui onneksi yhtä nopsasti, kuin alkoikin ja uni vei voiton. Tultiin siihen tulokseen, että voidaan risteillä toistekin. Kunhan sää vain on tyyni.

Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3