maanantai 3. kesäkuuta 2019

RessiPäivitin tänä aamuna Facebookiin näin ->
Parin tunnin päästä Aamu leirille Swingelingiin (ei ketään muita tuttuja siellä), sen jälkeen Annukka ja kamu eväät kainalossa leirille Taitokeskukseen (...johon meidän ilmoittautuminen ei ollut mennyt perille.. selvis eilen. Vahvistus oli toki mulle tullut.) Sieltä töihin. Kesken päivän kuskaamaan Annukka ja kamu Taitokeskuksesta kamun luo ja sitte takas töihin iltaan saakka. Aki hakee leiriläiset kotiin kun pääsee duunista ja kuskaa futistreeneihin.
Loppuviikko öbaut samaa settiä, paitsi että keskiviikkoiltapäivästä eteenpäin Aki ja mutsi säätää kuskauksia sinne sun tänne ja meikämuikkeli paistattelee päivää Mallorcalla miettien, että muistaako ne kenen piti mennä mihinkin ja minkälaiseen kellonaikaan. Koska vähänkö olis kauheeta jos joku olis jossain vapaaehtoisella leirillä vähän väärään aikaan :D

*******************

Jesus mua alkoi jo eilen illalla jotenkin jännittää. Koko viikonlopun on ollut vähän semmonen pieni rahanmenotuska tuolla takaraivossa, koska leirit, autojen katsastukset, auton renkaat, auton huolto, kesälomareissut, terassikalusteet ja mitä näitä nyt on. Huuuh! Rahanmenotuskan lisäksi alkoi jännittää loppuviikon reissuun lähtö ja tämän aamun kuskausrumba. Lähinnä se, kuinka minin leirin aloitus menee. Hyvinhän sillä on aina menny, mutta jotensakin nyt jänskää, koska meillä on kiire. Ei siinä mitään jos saatais rauhassa siellä tsiigailla ja mini mennä omia aikojaan kun on valmis, mutta kun nyt pitää kymppiveenkin olla omissa menoissaan heti perään. Mini on ite ehdottomasti tälle leirille tahtonut ja on sinne ihan innoissaan menossa, vaikka ketään muita tuttuja ei siellä ookaan, mutta silti. Jostain syystä mulle tuli nyt ihan kunnon perhoset vatsaan. Outoa.

Annukka tossa mulle jo höpöttää kovaa. Sitäkin jännittää oma leirinsä. Halus välttämättä ottaa evääksi kaupan mikroaterian :D Mini saa ruuan leirillä. Nyt meillä on jo kiire. Mini vielä nukkuu ja mä istun tässä. Kymppivee hoputtaa vieressä niin, että nyt on pakko nousta. Saas nährä ny, kuinka meidän käy.


Jännitättekö te muut mitään koskaan niin, että vatsanpohjalla kourii?


Sannis

1 kommentti:

  1. Kyllä! Mä jännitän aina mahallani :/ onneksi oli menny tytöillä hyvin :)

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit <3