keskiviikko 5. kesäkuuta 2019

Reissumuija


No niin. Stressi tyttöjen leireistä oli aivan turhaa. Kaikki meni paremmin, kuin hyvin. Mini jäi leirille noin vain ja ehdittiin jopa etuajassa kymppiveen leirille. Päivän päätteeksi molemmat tytöt oli ihan täpinää täynnä eikä malttaneet odottää, että pääsevät leiripuuhiin uudelleen. Vielä eilen illalla, tokan päivän jälkeen oli molemmat samaa mieltä, että kivaa on.

Pian alkaa tyttöjen kolmas leiripäivä ja ite lähden duuniin matkalaukku mukana. Iltapäivällä suuntaan kohti Helsinkiä ja huomenna aamulla aikaisin Mallorcalle. Oon mä kuulkaa aikamoinen reissumuija... lähdössä ollaan, mutta en vieläkään tiedä onko kivaa vai ei. Tai siis, on toki kivaa ja tiedän, että meillä tulee olemaan Paulan kanssa tosi rentoa, mutta sitte taas on ihan paskaakin. Anteeksi rumat sanani, mutta oikeesti. Ei tää ulkomaille reissaaminen ilman perhettä oo vieläkään mun juttu. Tiedän, että kohteessa sitten on muuta hommaa niin, että osaan kyllä relata, mutta nää olot etukäteen. Huhhuh! Ei tätä vieläkään kyllä tavaksi oteta :D

Mutta siis joo.. näin jo unta, että myöhästyin junasta. Muuten kaikki kunnossa. Hienosti mahtui kaikki vaatteet käsimatkatavaroihin ja muutenkin hommat jees. Se mikä ei mahtunut mukaan oli kamera ja se vähän surettaa, mutta ehkä pärjään ilman tällä kertaa. Saapa noita näpsyjä puhelimellakin. Epäilen ja toivon, että kaikki muu tarvittava on pakattu. Ostetaan sitten jos jotain puuttuu.

Kivaa loppuviikkoa!
Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3