lauantai 1. kesäkuuta 2019

Kesäloma


Molemmat tytöt on nyt kesälomalaitumilla. Aamun eskarivuosi sujui ihan nappiin. Ei parempaa olisi voinut toivoa. Mukavat hoitajat, kiva paikka, ei mitään probleemia koko vuonna. Eipä niitä Aamulla päiväkodissakaan ollut. Tykätty kaveri on ollut kuulemma molemmissa paikoissa. Äidin sydäntä lämmittää. 

Eka luokka alkaa syksyllä Miia-open luokassa. Miia opetti Annukkaa nämä ensimmäiset kolme vuotta ja jotenkin mun mielestä on ihanaa, että Aamu saa aloittaa tutun opettajan kanssa tutussa luokassa. Koulun suhteen kaikki on meillä sujunut niin helposti tähän mennessä ja uskon, että se on osaltaan myös opettajasta riippuvaa. 

Kymppivee pokkasi stipendin ensimmäisen kerran. Todistus oli taas täynnä hyvää ja erinomaista ja stipendi tuli musiikista. Typy on aina hoitanut kouluhommat tosi itsenäisesti ja välillä mun omatuntoa vähän kolkuttelee josko pitäisi enemmän tsiigailla läksyjä ja muuta. Toki sitten taas.. kun osaa olla omatoiminen, miksei saisi olla. 

Kaksi ja puoli kuukautta lomaa edessä. Molemmat tytöt lähtee ensi viikolla ensimmäistä kertaa kesäleireille. Leirit on toki vain päiväleirejä eikä vielä yötä olla. Sen jälkeen onkin kalenteri auki pitkään. Mulla ja Mister A:lla alkaa loma kesäkuun puolivälissä.

Oon niin ylpeä näistä tytöistä, että melkein halkean :)

Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3