keskiviikko 3. huhtikuuta 2019

Viikko

Se on kuulkaa taas keskiviikko. Viikko vierähti edellisistä höpinöistä. Siinä viikossa ehdin käydä pikavisiitillä Tampereella. Liikuntapaikkamessut oli ohjelmassa. Yövyttiin Lapland Hotellissa ja syötiin dinneriä Tampellassa. Molemmille high praise! Tosi mukava reissu duunimuikkeleiden kanssa. Flunssa siinä semisti vielä välillä vaivaili ja nokka oli vähän tukkoinen, mutta tämän viikon alkuun mennessä oli olotila palautunut taas normaaliksi.

Otinkin siinä sitten kunnon startin lentsuilun jälkeen ja ohjasin kolme tuntia putkeen heti maanantai-iltana. Eilinen oli vähän rauhallisempi ja mentiin yhden jumpan taktiikalla. Tänään on ohjelmassa jumppia tasan nolla ja pidetään lepopäivä treeneistä. Käpyttelemään mennään ofcoorz. Minin kanssa ollaan kunnostauduttu ja herätty kevääseen. Nyt alkoi meidän fillari- ja kävelykausi myös eskarimatkoilla. Vielä en oo fiukeillut kuitenkaan töihin. Ei hiuo yhtään näillä asteilla vielä se illalla hikisenä takaisin kotiin pyöräily. 

Eilen tein visiitin hammaslääkäriin. 215 euron visiitin. Melkein tuli itku. Pieni paikkaus ja kunnollinen puhdistus. Viime kuun retki maksoi 150 euroa. Ihan järkkyä!! Ei tarvikaan tehdä sitten yhtään mitään muuta. Nyt on kuitenkin vähän pidemmän projektin kaikki hommat tehty, joten rohkaisin mieleni ja varasin ajan kunnalliseen hammaslääkäriin. Pakko kai sen on edullisempaa olla? Ei kuulemma voi suoraan varata aikaa hygienistille seuraavaan puhdistukseen, vaan täytyy ensin mennä lääkärille tarkastukseen. No, nyt pystyy odotella vähän pidempään, kun kaikki on just kalliilla rahalla laitettu vimpan päälle. Puuuuh! Todellakin toivon, että se mun "oma" hammaslääkäri tulee sitten olemaan joku kiva. Nykyään en onneksi itke enää käynneillä, joten kehtaa jo ehkä mennä jollekin oudolle lekurille :D


Vaasassa on jo kevät. Nämä kuvat otettiin pari viikkoa sitten ja nyt on meri jo enemmän auki ja tiet aika kuivat. Takapihalla on vielä iso kerros lunta. Viikonloppuna oli ihan semmoset pääsiäisvibat. Aurinko paistoi ja kevätti. Facebook bjuudailikin muistoja aikaisemmista pääsiäisistä. Jännä, että se on tänä vuonna niin myöhään. Pääsiäinen siis. Ollaan haaveiltu Tukhoman reissusta. Toki hotellirahat meni justiinsakin hammaslääkäriin, joten saas nähärä ny.

Kesälomakin on tässä kovasti mietinnän alla. Eihän tässä oo kuulkaa, kuin pari hassua kuukautta ja sitten mennään jo lomahommiin. Aikamoista! Kesän jälkeen meidän perheessä on kaksi koululaista. Se vasta onkin aikamoista. Mihin ihmeeseen aika oikein menee?

Sannis

4 kommenttia:

 1. Yksityisellä hammaslääkärillä käynti on todella kallista. Mieheni kävi juuri ja tuli kotiin yli neljänsadan euron laskun kanssa. Paikattu oli yksi hammas ja puhdistukset tehty. Turussa asuessamme olin jo onnistunut pääsemään kunnalliselle hammaslääkärille ja siellä hinnat todella ovat jotain aivan muuta luokkaa. Harmi kun täällä Ahvenanmaalla ei pääse kunnalliselle muut kuin lapset ja sitten ne jotka asuvat kunnallisissa hoitolaitoksissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se kyllä kauheeta! Toivon nyt kyllä kans todellakin, että menis putkeen tuo mun hammaslääkärihomma kunnallisessa.

   Poista
 2. Mä oon huomannut, ettei yksityiseen välttämättä kannata luottaa, se kun on bisnestä, joten teettävät välillä puhdistuksia ym. Mitkä ei ole tarpeellisia. Hankala homma kun ei aina oo helppo arvioida itse mikä on tarpeellista. Upea kuva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo.. totakin välillä miettiny. Kun ei ite noissa hommissa tiedä, mikä on tarve.

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3