maanantai 8. huhtikuuta 2019

Influenssa


Mukavaa maanantaita itte kullekin säädylle! Mun olotilat on hyvin ristiriitaiset tällä hetkellä. Instaseuraajat tietääkin, että oon ollut kipeänä. Kyllä! Vain viikko flunssan jälkeen iski toinen tauti. Tauti, jota influenssaksi epäilen, koska JÄRKYTTÄVÄ olotila. Torstaina ihan ilman mitään ennakkovaroituksia nousi korkea kuume muutamassa tunnissa ja hommat oli sitten sitä myöden selvät.

Oon luullut, että influenssa on vähän niinku perus syys- tai kevätflunssa. Oh man was I wrong! Itse selvisin kuitenkin vähän vähemmällä, koska korkein kuume on jo hellittänyt. Toisilla sekin on kestänyt viikon. Pahimmassa olotilassa silmät ja pää oli niin kipeät ettei puhelinta saati tietokoneen näyttöä oikein pystynyt tsiigailla, mutta nyt pystyy jo hyvin kirjoitella. Vielä on aika kovaa kaikki normiflunssan oireet päällä...ääni on surkea ja nenä on tukkoinen. Olo on tosi voipunut, mutta kuitenkin selkeästi parempi, kuin kuumeisena. Huh tota kuumetta! Mulle ei se yleensä nouse niin jopas olikin kunnon extreme-meininkiä nyt sitten.

Että semmosta täällä. Hyvin rauhallisesti on otettu. Vähän on hermo ollut kireällä, mutta kyllä tää tästä taas. Laittelin viikonlopun aikana jonkin verran juttuja FB-kirpparille myyntiin. Halusin jotain muuta tekemistä, kuin telkkarin katselua ja jotenkin alkoi muka ärsyttää kaikki ylimääräiset romut täällä neljän seinän sisällä ollessa. Tuntuu, että on taas kertynyt kaikenlaista nurkkiin. Viime viikonloppuna kävin läpi kaappeja ja keräilin jo pieneksi jääneitä vaatteita tytöiltä pois. Senkin takia ärsytti tämä sairastelu, kun olisin niin halunnut tuota kevätsiivousta jatkaa. Ehtii kai sitä.

Smoothiekuva on kuvattu jo monta päivää sitten, mutta nyt olis aiheellista tehdä samanlainen marjapommi juotavaksi. Jos vaikka nopeuttais tervehtymistä. En muista oonko koskaan sairastanut Influenssaa aikaisemmin. En ainakaan ihan lähivuosina. Tämän kyllä muistais. Insta-viestien perusteella aika monen luona on influenssa tänä talvena vieraillut.

Ootteko pysyneet terveinä?
Sannis

6 kommenttia:

 1. Voi pebanderus, mikä tauti! Ota iisisti nyt ettei tuu mitään jälkitauteja. Mulla olikin jo ikävä sun kirjoituksia, että tosi kiva kun laitoit elonmerkkiä. Paranemista! Ihan törkee sää tänään,hjääääääälp! T.Napatatti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, täällä on koitettu ottaa superiisisti. Rasittavaa puuhaa!

   Poista
 2. Paranemista Sannis <3
  Minulla on pari viikkoa tuo lentsu vaivannut, nyt tuntuu jotta on paranemaan päin. Vielä ei ole tohtinut treenata tai lenkkeillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Voi lentsut! Niin ärsyttävää hommaa. Mä en kestä yhtään mitään tämmöstä, joka hidastaa menoa. Toivotaan, että paranet pian!

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3