perjantai 12. huhtikuuta 2019

Valivalivali


Helouu! Täällä ollaan ja hengissä edelleen! Viikko vierähti influenssan kanssa enkä vieläkään oo kunnossa. Eilen alkoi jo aivan toden teolla ärsyttää ja oli hermo ihan järkyttävän huonossa kunnossa. Tytöt ärsytti ja mister A ärsytti. Sotkuinen koti ärsytti ja kaikki mahdollinen ärsytti. Mua ei oo kyllä luotu hengailemaan vain kotona ja sisällä. Huh! Ja kyllä, tiedän että tää oli vain pikkujuttu ja toisilla on paljon pidempiä hommeleita ja suurempia murheita, MUTTA!!! Kun joskus vaan veettää eikä yhtään jaksa miettiä, että jollakin on asiat huonomminkin. Mä olen niin kiitollinen terveydestäni ja siitä, että pystyn ja saan normaalitilanteessa liikkua ja sanon sen ääneen niin usein, että olen ansainnut valittaa silloin kun tilanne on toinen. Niinku omasta mielestäni ainakin :D

Eli valivalivali nyt sitten kuulkaa vaan! Ihan hanuristahan tää on! Alkaa huilaaminen käydä ihan toden teolla työstä.

Jaaaaaaa nyt, kun aioin oikein valittaa, niin eipä mulla nyt sitte ollukaan oikein muuta. Paitsi että.. Aiemmin tällä viikolla raahauduin maitokauppaan ja piristin itseäni narsisseilla. Sain jopa laitettua ne kivempiin purkkeihin, MUTTA!! Miksi narsissit on (ainakin meillä) ihan kertakäyttökamaa ja ruukkuversiotkin näyttää nätiltä max viikon? Miten niitäkin pitäis oikein muka hoitaa?

Valivalivalivali!
Sannis

6 kommenttia:

 1. Narsissit on kyllä hankalia lämpöisessä huoneilmassa. Tahtovat ensin venähtää ihan holtittomasti pituutta ja sitten kuivahtavat. Ne tykkäis viileessä olla. Tulin vaan pätemään tänne �� kyllä saa valittaa! Oot yleisesti niin positiivinen ja iloinen ihminen, että pieni valitus tekee susta vaan inhimillisen. Hyvää ja parempaa viikonloppua! T. Napatatti, josta on tullut ihan kommenttikentän häirikkö, sori.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nonni.. silloin saa päteä, kun tietää mistä puhuu :D Just noinhan ne tekee.. tulee ensin pitkiksi rontoiksi ja sitten menee kuivaksi.

   Ihanaa, kun kommentoit. Aina piristää mun päivää <3 Kivaa viikonloppua!

   Poista
 2. Välillä pitää valittaakin, eikhän aina jaksa olla hyvillä mielin ja varsinkin sairastaessa helposti tulee surkuteltua omaa oloa, mutta se kai on ihan luonnollista. Toivottavasti tautisi pikkuhiljaa helpottaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep.. joskus on vaan pakko valittaa! Nyt alkaa onneksi olla parempi. Vielä on nokka nuhainen, mutta eilen jaksoi jo vähän jotain tehdä ja tänään aion mennä pariksi tunniksi töihin. Jee!

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3