maanantai 15. huhtikuuta 2019

Kissat


Kolmasluokkalainen kävi viime viikolla kaverinsa kanssa keräämässä pajunkissat koulun jälkeen. Ihania likkoja, kun jo itekseen puuhailevat tommosia juttuja. Meillä oli alunperin suunnitelmissa lähteä Tukholmaan pääsiäisenä, mutta kyllä me täällä kotimaisemissa pyöritään. Pääsee tytöt trullittelemaan, kun vielä ne hommat kiinnostaa. Muualla Suomessahan virvottiin jo viikonloppuna, mutta meillä Pohojammaalla ne hommat hoidetaan vasta pääsiäislauantaina.

Vähän sillain huterin fiiliksin lähden tähän viikkoon. Kerkes mennä aika surkiaksi tuolla korvien välissä jo sairastelujen takia ja vaikkei siinä nyt puoltatoista viikkoa kauempaa vierähtänyt, meni silti viime viikon loppu aika maailmanlopun merkeissä. Niiiin ärsytti kaikki sotkut ja tekemättömät hommat. Olisin halunnut jotain kivaa piristystä, mutta mitään en kuitenkaan jaksanut. Oikein semmonen tinttaliisa-fiilis!! Tytöt pääsi onneksi vähän mökille ettei tarvinnut koko aikaa kuunnella täällä mun ja mister A:n jäkätystä :D Eilen käytiin kavereiden luona aamukaffilla ja illalla ohjasin Kehonhuoltotunnin ja sen jälkeen tuntui, että vähän helpottaa jo korvienkin välissä.

Ihan hyvä, että on vähän lyhyempi viikko. On kyllä ärsyttävän vetelä olo, mutta eiköhän se tästä muutu, kun vain pääsee liikkeelle. Näyttäis aurinkokin paistavan ja mulla on suunnitelmissa heittää kävelylenkki ennen töitä. Koululaisella on vähän myöhäisempi aamu, koska luvassa on joku teatterihomma. Eskarilainen nukkuu vielä ja nyt täytyis lähteä herättelypuuhiin, että ehtii sinne eskariin.

Mitäs meinaatte pääsiäisenä puuhailla?
Sannis

2 kommenttia:

 1. Voi, muistan niin ton ajan, kun sitä yhtäkkiä herää siihen, että lapset on jo niin isoja, että tekevät ja haluavat tehdä juttuja itse kavereittensa kanssa, eikä kaikkeen tarvita äitiä enää. Ihan hirmu vapauttavaa, kun vaan ymmärtää, että näin nyt tosiaan on, ettei enää tarvi/pidä "sekaantua" joka hommaan. Joskin vähän haikeaa samalla.

  JOS pääsiäislauantai ei olis ihan tavallinen lauantai, oliskin tullut piiiitkä viikonloppu, mutta koska mies tekee 6-päiväistä viikkoa, johon kuuluu myös lauantai, niin ei siitä nyt sitten niin pitkää vapaata tulekaan. Auki olevia golfkenttiä Turun suunnalta koitettiin kattella, mutta kiinni ovat vielä. Olis ollu kiva yhdistää vaikka kylpyläviikonloppuun, mutta saa nyt sitten nähdä.

  Toivottavasti paranet pääsiäiseksi ihan kokonaan. Ja kivoja pyhiä jokatapauksessa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just noin.. ihanaa ja samalla haikeaa!

   Meillä on kaikilla pitkä viikonloppu. Se on kyllä mahtava juttu! Koitetaan latailla vähän akkuja. Eilen pääsin jo vähän kevyesti jumppailemaan ja tuntui ihan hyvältä, joten ehkä tää tästä. Huuuuh! Toisilla on kuulemma influenssa vienyt melkein kuukaudeksi voimat. Toivon kyllä todella, ettei tämä ihan niin kauaa kestää.

   Kivoja pyhiä sinne kans!

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3