tiistai 16. huhtikuuta 2019

Mansikoita


Mansikat tuo aina mieleen kesän. Mini tahtoi heti ostaa, kun niitä näki eikä uskonut, kun kerroin ettei ne miltään maistu verrattuna kesämansikoihin. Ei se mua uskonut. Kun maistoi, totesi, että maistuu hammastahnalta. Olikohan just pessyt hampaansa? :)

Eilisen postauksen päätin siihen, kun olin lähdössä herättelemään miniä eskaripuuhiin. No, vähän tuli mutkia matkaan, kun typy nousi sängystä, puki vaatteet päälleen, istui ruokapöytään ja muina naisina kysäisi, että: "Äiti, miksköhän mä en näe oikein kunnolla?" Toki siinä jo herätellessä hokasin, että typyn silmät ja silmänympärykset on ihan punaiset ja turvoksissa. Viime aikoina on minillä ollut paljon allergiaoireita ja poikkeuksellisesti myös kasvoissa, joten se, että silmät punottaa, on tällä hetkellä "normaalia". Mutta hei.. se, että silmät aukeaa vain puoliksi, se ei kyllä oo normaalia. Eskarilainen oli siinä itekin vähän ihmeissään, että miksiköhän silmät ei oikein aukea. Toinen vähän paremmin, toinen ei paljon ollenkaan. Voi morjens!!

Mä olen se mutsi, joka ei oikein pienestä lähde lääkäriin, mutta nyt heitettiin kyllä minin kanssa lenkki terkkarille. Todettiin, että allergiasta taitaa turvotukset johtua ja antihistamiinin pitäis auttaa. Sitä oltiin toki jo otettukin. Mini oli oma hyväntuulinen itsensä ja nauratti muita odotushuoneessa olevia törmäilemällä tuoleihin, kun haparoi eteenpäin :D En tietenkään viitsinyt lähteä puolisokeaa lasta eskariin viemään ja itellä oli jo takana muutama sairaslomapäivä, joten otin puhelun mutsille ja mini pääsi onneksi mummun luokse päiväksi. Soitto mister A:lle muistutti mua edellisen päivän puiden pienimis- ja sahausoperaatiosta, joten selvisi syykin noin kovalle allergiselle reaktiolle. Tähän aikaan keväästä näköjään puupölyssä hengailu ei ollut ihan paras juttu.

No joo.. taas sais lähteä herättelypuuhiin. Toivotaan, että tänä aamuna kaikilla on näkökyky tallessa ja muutenkin hommat suurinpiirtein normaalisti :D En taida lättyjä paistella tälle aamulle kuiteskaan. Mister A:n äiti oli käynyt eilen kylässä ja tuonut niin hyvää leipää ettei mini meinannut malttaa nousta iltapalapöydästä. Ehkä me sillä aloitellaan nyt tämä päivä.

Tiistai. Have a good one!
Sannis


2 kommenttia:

 1. Oi oi...meillä pojilla on allergiaa keväisin, varsinkin nuoremmalla. Tässä pari vuotta sitten juuri siinä teidän kulmilla mummolassa möyrivät siinä takametikössä ja molemmilla turpos silmät ihan pingispalloiksi, tai siis luomet turpos. Huh.. pitäiskin muuten käydä ostaas allergia silmätippoja varmuudeksi!!! :/ :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei!! Tosi inhottavia noi allergiahommelit. Aivan yhtäkkiä tulee kaikenlaisia turvotuksia ja punotuksia. Toivotaan, että helpottaa tämä allergiakausi pian!
   Kivaa pääsiäistä teidän poppoolle!

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3