lauantai 23. maaliskuuta 2019

Tiikerikakut


Täällä ei oo kuulkaa tiikerikakuista tietokaan, mutta ainahan sitä voi haaveilla? :D Miten sitä flunssassa söiskin vaan kaikkia herkkuja? Silloinhan just pitäis syödä superterveellisesti että paranis nopsemmin. Onneksi pakkasesta löytyy vielä mun supermarjasmoothiemixiä, jossa on kaikenmaailman mustikat ja tyrnit. Jos siitä sais kunnon vitamiiniboostin viikonloppuun.

Mä pidän kahvikakuista, kunhan ne on riittävän kosteita. Vähän tuhahtelin, kun mister A meinas kymppiveesynttäreille leipoa tiikerikakkua. Että onko vähän tylsää. Turhaa taas tuhahtelin. Suklaakuorrutteella kakuista tuli niin sairaan hyviä, että huuuuuhhhuh! Laitoin tuon mun reseptimuistion vähän helpommin luettavaan muotoon tohon sivupalkkiin. Nyt pääsee linkistä suoraan reseptiin. Mitään kakun- tai hatuntekijän ohjeitahan ne ei tosiaankaan ole, vaan sellaisia, joilla tämmönen vähän tumpelompikin leipoja yleensä onnistuu. Yleensä.

Meillä oli vähän puheita mister A:n kanssa aiemmin, että oltais koitettu kummityttöä lähteä moikkaamaan Tampereelle tänä viikonloppuna, mutta se jää nyt haaveeksi vain ja aivastelen täällä kotisoffalla. Jotain semmosta pientä, rauhallista kivaahan tässä on keksittävä, etten tuu hulluksi vain makoillessa. Eilen toki käytiin työkavereiden kanssa afterworkeilla ja voi vitsit.. ei se flunssaa parantanut, mutta oli superkivaa. Mulla meni pää tyynyyn jo ennen yhtätoista, joten oikein sopivat on mulle noi afterwork-ajat. Neljältä kaupungille ja ihmisten ajoissa kotiin!

Vähän huonot yöunet on takana.. tiedä sitten oliko kuoharilla osuutta asiaan, vai tuulella joka ujelsi aivan yli kovaa koko yön. Ehkäpä vähän molempia?! Nyt kello on 8.35 ja kaikki muut nukkuu vielä. Ite juon jo kolmatta kuppia kahvia. Harvinaista. Yleensä mun vakkari- ja maksimimäärä aamulla on kaksi. Tärkeitä hommia.. nää aamukahvin määrät ja muut. :D

No joo, ei mulla muuta.
Pitäisköhän kysyä mister A:lta, jos se leipois mulle tiikerikakun?! Hmm..

Hyvää weekendiä!
Sannis

4 kommenttia:

  1. Koittakaa parantua pian flunssasta koko konkkaronkka! Tiikerikakku on muuten hyvänä ihan hiton hyvää, mutta on kyllä tullut syötyä huonojakin tikrukakkuja, esim. kaupoista saatavat. Tällä hetkellä oon ihan täysin koukussa Vöyrinpojan unelmatorttuun! �� mukavaa lauantai-iltaa toivoo Napatatti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, jotkut noi kaupan omat on semmosta kuivaa putua. Ei semmosta kiitos!
      Voi Vöyrinpoika! Oonkohan mä joskus ostanut semmosen kans.. muistaisin, että silloin, kun Prismassa olin duunissa. Naaaam!

      Poista
  2. Voi namii kuinka herkullisen näköisiä kuvia :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä yllättävän herkullista. Mutta koskapa suklaa ainakaan olis pahentanut yhtään mitään :D

      Poista

Kiitos, kun kommentoit <3