torstai 17. toukokuuta 2018

These days


Ei vitsi, mitä päiviä takana. Kerran sadassa vuodessa on kuulemma toukokussa tällaiset hellelukemat. Once in a lifetime siis. Epäilen, että kesäkuusta tulee kylmä, joten nyt on semmonen fiilis, että näistä on otettava kaikki irti. Miten sattuikaan, että meillä on just tällä viikolla vähän vähemmän duunia ja mulla plussatunteja?!

Kesäpeti on koottu takapihalle ja ruokailut siirretty terassille. Ensimmäinen iltapalapiknik ehdittiin eilen mun jumpan jälkeen. Ajettiin Vaasan Mansikkasaareen ja lapset kävi jopa uimassa ekaa kertaa meressä. Suomen kesässä on kyllä taikaa. Varmaan just siksi, kun siitä ei ikinä tiedä, koska se tulee ja koska se menee :D

Mulla on nokka tukossa, kurkku kipee ja silmissä tikkuja. Katotaan ny. Koivun siitepöly on kuulemma superkova tällä hetkellä. Tekeeköhän se tämän?! Normaalisti en oo toki allerginen millekään. Well.. toivotaan, että menee tosi nopsasti ohi. Oli meinaan sen verran vaikea nousta tänä aamuna. Ihan, kuin olis jyrän alle jäänyt. Kai sitä nyt voi vähän vuoden parhaimmilla helteillä sairastaa?!

Aurinkoista tätä päivää!
Sannis

2 kommenttia:

 1. Meilläkin on typy niiskuttanut ja silmät vuotaneet, vaikka ikänä ei ole allerginen ollut. Zyrtecit kehiin ja loppui! Eli taitaa olla totta se kova siitepölymäärä... Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, sitä kyllä epäilen. Mäkin jotain Duactia välillä ottanut. Nyt on onneksi jo parempi. Nyt niiskuttaa sitte mini.

   Toivotaan nuhatonta loppukesää! :)

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3