perjantai 18. toukokuuta 2018

FriYAY


Perjantai. Helteistä ei tietoakaan. Viisi astetta lämmintä, informoi ysivee mua, kun tarkisti lämpötilan ennen kouluun lähtöä. Minä ja mini ollaan vielä sohvan pohjalla. Meidän startti on tänään vähän myöhemmin. Yhtäkkiä iskenyt flunssanpoikanen ei oo hellitttänyt ja oon ihan loppu. Arvoin jo tässä, pystyykö lähteä tämän päivän koulutukseen ollenkaan, kun nyysään ja pärskin kaiken aikaa. Täytyy mennä johonkin takanurkkaan jemmaan etten aivastele muiden päälle :D

Mini on tykästynyt jugurttikulhoihin ja pyytää nyt joka aamu äitiä tekemään hienon jugurtin. Ja äitihän tekee. Typy tykkää jopa omatekoisesta karviaishillosta, joka on kyllä aika kirpsakkaa. On muuten viimeinen karviaishillo menossa. Yksi omppuhillo löytyy vielä pakkasesta ja that's it. Aika pitkälle pötkittiin omilla keitoksilla.

Nyt ei kuulkaa haittaa, että on perjantai! Pakko myös tunnustaa, että tänään koulutuksen päätös ei varmastikaan voi tulla yhtään liian nopeasti. Toivotaan, että selvitään kunnialla loppuun.

Mitäs meinaatte duunata viikonloppuna?
Sannis

2 kommenttia:

 1. Juu ei ole helteistä täälläkään. Aamulla oli vielä lumi(rae)kasa jäljellä portaiden pielessä eilisen ukkos- ja raekuuron jäljiltä. Oli aikas pelottavaa olla töissä, kun ukkonen oli ihan keskustan päällä, enkä uskaltanu juosta autolle ja ajaa kotiin irrottelemaan johtoja seinistä ja vartioimaan, ettei vaan mihinkään iske. (Mitenkähän olisin sen estänyt, en ihan tiedä, mutta noinniinkuin ajatuksen tasolla kumminkin olis helpottanu...)

  Ainut hyöty siitä eilisestä oli se, että huuhteli siitepölyt mennessään. Terassi lainehti ihan keltaisenaan. Koivua vissiin.

  Toivottavasti oli siellä helpottaa ja pääsette nauttiin viikonlopusta. Itse meinasin mennä torille zuumailemaan yrttien taimia ja ehkä jonkun kesäkukan. Ja sen jälkeen puistokonserttiin. Ehkä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh! Täällä ollaan vielä säästytty ukkosilta. Ne on niin karseita. Mä pelkään ihan hulluna!
   Vähän on jo parempi olo.. onneksi. Eilen aamulla oli ihan peestä!

   Hyvältä kuulostaa sun viikonloppusuunnitelmat. Aurinkoa sinne!

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3