maanantai 28. toukokuuta 2018

Beachlife


Koska koti oli jäätävässä kunnossa, eikä millään huvittanut siivota, vietettiin meidän viikonloppu rannalla :D Perjantaina pakattiin heti töiden jälkeen eväät ja suunnattiin Vaasan Mansikkasaareen. Tuuli, mutta oli tosi lämmin. Iltapalaan asti jaksettiin olla ja kotona saatiin suunnata suoraan iltapesuille.

Lauantaina jumpan, tämän kesän ensimmäisen mäkitreenin ja kaverien luona grillailun jälkeen suunnattiin iltauinnille Karperön järvelle. Varsinaiset rantakelit ei enää siinä kohdassa iltaa vallinneet, vaan aikuiset joutui vetää pitkähihaista päälle. Lapset innostui kuitenkin uimaan. Toki tytöt ei viileillä keleillä varsinaisesti ui, mutta kahlailevat pitkin rantoja ja kokeilevat kuinka pitkälle uskaltaa mennä ennenkuin tulee liian kylmä.


Sunnuntai-aamuna ehdotin, että mentäiskö vielä.. Ei tarvinnut kahta kertaa käskeä. Järven ranta on lähellä ja pakattiin aamianen mukaan. Nyt oli tosi tuulista ja välillä kylmäkin, mutta tytöillä oli niin ihanaa. Kotiin lähtiessä pelattiin rantalentistä vielä hyvä tovi.

Just ennen lähtöä hoksasin, että vastarannalta nousee savu. Ajattelin, että joku sytytti grillin. Parin minuutin päästä näkyi oranssia mökin terassilla. Ajattelin, että siellä seisoo porukkaa oranssit pelastusliivit päällä. Toinen vilkaisu osoitti, että oranssit pelastusliivit onkin liekkejä. Soitin hätäkeskukseen, jossa kerrottiin, että ovat saaneet saman hälytyksen ihan hetki sitten ja apu on tulossa. Odotettiin joitain minuutteja, että palokunta pääsi paikalle. Noissa minuuteissa huvila paloi käyttökelvottomaksi ja pelättiin, että tuli ehtii levitä muuallekin. 

Siitä, kun näin savun ensimmäisen kerran, meni varmaan maksimissan puoli tuntia siihen, että jonkun koko huvila ja varmaan viereiset puutkin oli palaneet ihan maan tasalle. Ihan järkyttävää, kuinka nopeasti tulipalo voi syttyä. Aika järkyttyneenä siinä vastarannalta katseltiin, kun toisella rannalla mökki palaa yhtenä jättiläismäisenä soihtuna. Antoi kyllä tosiaankin ajattelemisen aihetta.

Iltapäivä vietettiin ysiveen voikkanäytöksessä. Typy pokkasi oman ryhmänsä vuoden ahkerimman jumpparin palkinnon ja voi että mä olin niin tyytyväinen, kun tiesin, miltä se Annukasta tuntuu. Taisi mennä jopa vähän roskaa silmään. 

Tapahtumarikas viikonloppu siis takana. Illalla ehdittiin setviä pahimpia sotkuja kotoakin ja nyt on vähän helpompi hengittää. Edessä on yksi vuoden kiireisimmistä viikoista. Eskariin tutustuminen, päiväkodin kevätjuhla, koulun kevätjuhla, hammaslääkäri, hieroja, yhdet kaverisynttärit, todistusten jako, jumppatuurausta ja mitä näitä nyt on. Huuuuuuh!

Homma käyntiin Än Yy Tee NYT!
Mukavaa viikkoa!
Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3