sunnuntai 6. toukokuuta 2018

Kotona


Muutamia viikkoja on nyt valkoisia ikkunanpokia ja Bilteman halpaa seinämaalia katteltu eikä vieläkään oo kyllästyttänyt. Olin hyvin epäileväinen maalin suhteen aluksi, mutta ei oo syntynyt vaihtohaluja. Verhotangot päädyttiin jättämään kokonaan pois olkkarista ja keittiöstä ja luulen, että kyllä ne kirpparille menee. Ollaan säilötty niitä vielä.. jos sattuu, että mieli muuttuu, mutta eipä taida muuttua.

Seuraavassa kuvassa näkyy vielä vanhat ruskeat pokat. Ne ei kovin paljoa mua vaivanneet, mutta kun oltiin saatu kaikki maalattua, hämmästyin kuinka paljon enemmän valoa valkoiset karmit tuo. Makuuhuonekin on saanut saman maalin, kuin olohuone, mutta kamera ei oo taipunut vielä sinne saakka. Kuvassa vielä tapetti, joka oli kyllä aika järkyttävässä kunnossa jo.

Liukuoven takana oli ennen minin huone, joka oli puolet pienempi, kuin siellä nyt oleva meidän makkari. Seinä purettiin ja tilalle rakennettiin lyhyempi pätkä lähemmäs olkkaria. Ovi rakennettiin kahdesta Ikean komeron ovesta ja nyt on kiskokin jo piilotettu lipan alle. Katto- ja lattialistoja puuttuu vielä. Tietenkään enää ei saanut samoja, joita meillä on, joten seinämuutoksen myötä täytyy uusia koko makkarin listat.


Kotihommia ei oo kovin paljoa ehtinyt miettiä tässä viime päivinä ja kun ympärilleen tsiigailee, näyttää täällä just siltä. On nyt ollu vähän muita kiireitä. Pitäis ottaa imuri ja moppi käteen eikä haittais vaikka etsis vähän paikoilleen näitä ympäriinsä lojuvia tavaroita. Ehkä huomenna. Eiku niin joo, mulla onkin kolme superpitkää päivää duunissa. Ehkä sitte loppuviikosta. Eiku niin joo, meillä onkin sinne jo muita suunnitelmia. Ehtii kai noita myöhemminkin :D 

Tänään tytöt menee hetkeksi mumman luo niin päästään mister A:n kanssa liikkeelle. Saattaa olla, että lepoviikon kevyt sali vaihtuu luontopolkuun. Luulen, että metsäterapia vois tulla nyt just tarpeeseen. Tytöille oon koko viikon lupaillut, että pääsevät tänään Tigeriin. Jotain kivaa tiedossa kaikille siis.

Mukavaa sunnuntaita myös sulle!
Sannis

4 kommenttia:

 1. Tyylikäs koti!
  Se kaikkien kotien kokovalkoinen kausi ei oikein koskaan iskenyt muhun, tää tyyli on <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Kesti muutaman vuoden ennenkuin löytyi omanlainen tyyli. Ekoina vuosina vauhtui tiuhaan huonekalutkin. Viime vuosina ei oo paljoa tapahtunut. Niin, paitsi nuo maalaushommat :)

   Poista
 2. Vitsi te saatte aina kaikenlaista aikaan ! Respect :-). Mä tykkään aina näistä teidän kodin sisustusjutuista. Sulla on jotenkin kiva tapa laittaa kotia. Muutenkin sun blogi on ihan huippu, odotan aina sun postauksia :-). Aurinkoista viikonloppua koko pesueelle !

  VastaaPoista
 3. Tästä kommentista tuli yli hyvä mieli. Kiitos!! <3 Ihanaa, että jaksat lukea.
  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit <3