tiistai 8. toukokuuta 2018

InstalifeViikonloppu vierähti oman perheen ja ystävien kanssa. Lauantaiaamuna tosi kova migreenikohtaus yllätti ja kaatoi petiin, mutta pahin meni onneksi ohi ja pääsin herkuttelemaan duunikamujen kanssa Astorin brunssille. Aika vauhdikasta on ollut viime aikoina eikä tämäkään viikonloppu ollut poikkeus. Brunssin lisäksi käytiin synttäreillä Huom! Käyminen kesti neljä (?) tuntia :D, scootattiin skeittipuistossa, syötiin burgerit Vaasan uudessa Himas streetfood-paikassa, pyörähdettiin kaupungilla, hengailtiin kamujen kanssa ja käytiin treffeillä mister A:n kanssa eli pyöräiltiin kaksi tuntia Pilvilammella. Ihana, keväinen viikonloppu siis takana. 

Nyt alkuviikko elellään tosi hektistä aikaa. Kolme megapitkää päivää ja miljoona hommaa. Eilen tein kovimman setin eli suunnittelin uuden RVP:n. Pääsin heti ohjaamaan sen ja oli kyllä aika hapokasta. Päälle vielä Spinu, niin johan oli maanantain treenit selvät. Kaikenmoista muutakin hommaa siinä saatiin eilen aikaiseksi ja tänään jatkuu. EF Vaasassa on avoimet ovet tämän viikon ma-ke ja nyt kannattaa kyllä lähteä tsiigailemaan, mitä uutta meiltä löytyy. Oon niin ylpeä meidän keskuksesta. Hinta-laatusuhde alkaa olla ihan huikea!! Tänään pääsis muuten mun jumpillekin. Luvassa on illalla Spinning - Core - Kehonhuolto - tripla.

Huomenna vielä pitkää päivä ja sen jälkeen vedetään neljä päivää lonkkaa. Aion ottaa ihan relax. Suunnitelmissa on lähteä moikkaamaan kamuja. Ysivee toivoi retkeä johonkin puistoon ja se tullaan kyllä toteuttamaan. Viikonlopuksi on taidettu luvata aika kesäistä keliäkin. Ihanaa!

Mukavaa tätä viikkoa! Jaksetaan vielä kevään viimeiset rutistukset, eikö?
Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3