torstai 28. joulukuuta 2017

Sulkeiset


Hyvää torstaita! Yksi työpäivä taputeltu ja kaksi edessä ennen pitkää viikonloppua. Sain jumpista ihan älyttömät kiksit eilen. Spinun jälkeen tullut palaute lämmittää mieltä vielä pitkälle ensi vuoteen. On se vaan niin kivaa! Ja toki raskastakin. Varsinkin, kun tuntuu, että fiilis on väsyneempi nyt joulun jälkeen, kuin sitä ennen. Viikonloppuna koitetaan sitten latailla vähän akkuja ennen ensi vuoden koitoksia.

Mun on pitänyt pitää itselleni vähän sulkeisia, koskien somea. Huomaan, että kun paljon somettaa, tulee sellainen olo, että pitäis kaikesta aina laittaa. Että jos on kavereita kylässä, pitää laittaa kuva Instaan, ettei ne kaverit loukkaannu, kun laitoin kuitenkin toistenkin kavereiden kyläilystä. Voi elämä! Meidän ystävistä monikaan ei ite julkaise ollenkaan samalla tahdilla, kuin minä (jos ollenkaan) ja epäilen vahvasti, että loukkaantumiset on aikalailla nollissa :D Kaikenlaista turhaa sitä pyöriikin kuulkaa päässä..

Oon siis itelleni tässä nyt kertoillut, että ei oo ihan pakollista kaikesta postata. Mä oon just tommonen.. Ihme ajatuksia hiipii päähän ja täytyy aivan painaa jarrupoljinta ja olla, että hei Sannis.. koita ny olla taas jo! Ja sen jälkeen onkin sitten taas jo selkeämpää. Toki, mun mielestä olis ihanaakin postata lähes kaikesta, koska kuvat ja postauksethan on mun juttu. Rakastan, kun muistot kivoista hetkistä säilyy kuvina myöhemmin katseltaviksi. Jos vain olis aikaa kaikkeen. Aina ei oo.

Mutta ihan oikeesti mua on kyllä harmittanut tässä joulun aikaan kameran puuttuminen. Puhelimella kuvailut on joulukuun valossa vähän niin ja näin ja oikeesti mua ärsyttää, että tämän vuoden joulusta jäi vain iPhone-näpsyjä. No, näkeepä sen kai niistäkin mitä tuli tehtyä. Ehkä ens jouluna sitten mullakin on taas jo kamera :)

Hei, nyt kamat kasaan ja duuniin. Core/Kehonhuolto olis luvassa ja sen jälkeen on aina hyvä boogie! Meillä on avoimet ovet klo 18 saakka, joten jos oot tekemistä vailla, tuu reenaamaan! Ja muista postata siitä someen. Koska.. If it's not on Facebook, it didn't happen!! ;D ;D

Sannis2 kommenttia:

 1. Voi sun kanssas some-Sannis :D.
  Itse välttelen viimeiseen asti ihmiskuvia (ja etenkin niihin joutumista), mutta silti ymmärrän kyllä ton sun oikeudenmukaisuus-pointin (että jos kerran niistä oli kuvia, niin miksei sitten meistäkin), josta pystyisin varmaan kehittelemään itselleni ihan samanlaisen ressin aiheen :).
  "Ei se oo niin heeppoo" sanoi mun pieni poikakin aikoinaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ihmiskuvia mullakin minimaalisesti muista, kuin omasta porukasta, mutta aivan ku ny aina pitäis joku ruokakuva tai maininta olla. Eipähän tarvi :D
   Ja ei, ei se tosiaan aina niin heeppoo oo nämä ensimmäisen maailman onkelmat :D

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3