sunnuntai 1. lokakuuta 2017

Yhteenveto


Syyskuukin paketissa. Kyllä menee kuulkaa nopsasti. Kuukausi alkoi kivasti mutsin synttärikaffeilla, metsäretkillä ja luokkakokouksella. Sen jälkeen vaihtui aikamoiseksi tarpomiseksi, koska flunssa. Ei olis tylsempään aikaan voinut sattua, koska olin niin virtaa täynnä ja innoissani syksyn jumpista ja ulkoiluhommista. Just kuulin, että viisi viikkoakin saattaa tämä superinfluenssa vaivata. No, eipä oo sitte montaa viikkoa enää jäljellä.

Aika paljon on siis tsiigailtu elämää ja maailmaa kalaperspektiivistä, kun oon kaiken liikenevän ajan hengaillut sohvalla. Pieniä happihyppelyitä on koitettu oman voinnin puitteissa tehdä ja edelleen metsässä olo tuntuu ihanalta. Pihlajanmarjoja on tuotu reissuilta kotiin ja niistä mini askarteli kransseja. Mister A taas askarteli ihanan kynttiläjutskan kipeän vaimon piristykseksi. Piristi.

Syyskuussa pääsin kuumakivihierontaan ja kävin kampaajalla päivittämässä vähän syksylookia. Palosaaren Kirppikselle on laiteltu tavaraa ja sieltähän tein pari kivaa kirpparilöytöäkin. Naapurista saatiin iso lasti omppuja, joista vasta pieni tippa ehdittiin laittaa hilloksi ja loput odottaa terassilla vähemmän flunssaisia aikoja. Nyt kun minikin sairastui ja tokaluokkalainen yskii ja kröhii, ei oo ihan riittänyt energiaa ompuille.

Kuun viimeisinä päivinä heitettiin duunikamujen kanssa lenkki Helsinkiin. Työkavereiden kanssa meillä on aina hauskaa ja nämä reissut on ihan parhaita piristyksiä arjen keskellä. Syötiin hyvin ja kuunneltiin inspiroivia puhujia Training Forum - tapahtumassa. 

Nyt nautitaan edelleen syksyn väreistä ja koitetaan saada olotila paremmalle mallille. Aika ajoin meinaa jo alkaa ihan oikeasti masentaa ja tekis mieli antaa periksi, mutta sitten taas muistan, että nämä on vain muutama hassu viikko koko mun elämästäni eikä aina vaan voi olla siistiä. Joskus on pakko olla surkeeta. Sitten osaa taas arvostaa sitä siistiä. Eikö?

Hyvää lokakuuta! Tänään on mun isosiskoni synttäripäivä! Onnea Jaanalle! Mutsilla ja faijalla on ollut suhteellisen tarkka kalenteri, kun kolme meistä siskoksista on syntynyt lokakuussa :D
Sannis

Lisää syyskuun kollaaseja löydät Pieni Lintu - blogista.

6 kommenttia:

  1. Hienoja kuvia :) Onpa sinulla ihana mies, kun tuollaisia ylläreitä tekee <3
    Toivottavasti vointisi on jo parempi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se kyllä aika ihana <3 :)
      Tänään tuntuu onneksi jo vähän paremmalta! Luojan kiitos! Aivan on usko jo alkanut loppua!

      Ihanaa syksyä!

      Poista
  2. Kaunis kollaasi! Ihania muistoja. <3

    VastaaPoista
  3. Kiva kollaasi. Kauniisti koristeltu kakku!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Aivan itekin olin ylpeä tuosta kakusta, kun en normaalisti tosiaankaan oo mikään koristeluvirtuoosi :D

      Poista

Kiitos, kun kommentoit <3