torstai 5. lokakuuta 2017

Valot


No terve! Ei poka yhtään haittaa, että tämä viikko on pian paketissa. Oonks mä tehnyt muuta, kuin valittanut viime aikoina? No, ehkä mä oon jotain tehnyt, mutta valittanut sit kuitenkin samalla :D Koulukaveri pelotteli tokaluokkalaista niillä saakelin pelleillä ja se ei meinannut uskaltaa kulkea koulumatkaa. Sitten se itki mahakipua, ettei vois mennä kouluun. Ja lämmötkin sillä oli alle 36. Sitten minä päätin olla tilaamatta koulukuvien mukana tarrakuvia, joiden en tajunnut olevan niin tärkeitä ja loppuviimein porattiin täällä molemmat. Sitten luin kaikenmaailman uutisia maailman pahuuksista ja porasin vielä enemmän. Että meillä kuitenkin suurimpia ongelmia on vain koulukuvat ja pitkittyneet flunssat. Oon tällä viikolla kuunnellut joku kolmesataa kertaa Valot pimeyksien reunoilla. Repeatilla aina työmatkoilla ja muutenkin. Taidan kuunnella vielä pari kertaa. Ne on kuulkaa himmeitä ja harvassa. Mutta olemassa. Ne valot.

Ai niin, minin crocsin kumpparit oli olleet päiväkodissa kuivauskaapissa ja voitteko kuvitella, että ne oli kutistuneet ihan kasaan. Ihan pikkusen repesin, kun mister A toi ne himaan. Ei kuulemma mahdu enää jalkaan. No ei varmaan, kun varren halkaisija on joku neljä senttiä. Miten voi edes mennä tolla tavalla?

Jaaaaaa, aamukaffit huiviin. Torstai, bring it on!
Sannis

2 kommenttia:

 1. Voihan kutistuneet kumpparit sit :D :D :D. Niin näin silmissäni, kuinka sisukas Aamu koittaa vetää saappaita jalkaan, vaikka varret on rusinana.

  Mulle on ihan mysteeri tollaset pellet. Ei mahdu mun järkeen miten joku päättää käyttää aikaansa tollaseen pelleilyyn. Että onko se sit niin hienoa, kun lapset pelkää. Hohhoijaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mieti! Ihan vähän nauroin kans! PArka toinen :)
   Ja toi pelle-homma.. ihan käsittämätöntä! Viime talvena olin itekin aivan ahdistunu niistä.

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3