tiistai 3. lokakuuta 2017

LuksusEilen mini heräsi sen näköisenä, että ei oo päiväkotiin asiaa. Ja kyllä mua alkoi jo jotenkin niin viistää tämä säätäminen ja erikoisjärjestelyt. Alkaa tuntua normiarki päiväkotiin kuskaamisineen ihan luksukselta oikeesti. No, käännettiin ja säädettiin niin, että pääsin duuniin sovitusti napsimaan kuvia Trainereista. Kuvauksien jälkeen hoidettiin vähän juoksevia hommia ja sitten kruisailin välissä himaan, jossa alkoi tuntua siltä, että jotain puuhaa on keksittävä tai yksi Aamu Alamikkula kiipeää seinille, kun on ollut nuhainen monta päivää eikä oo päässyt oikein pihallekaan. 

Pipareita sitte tietysti. Nyt sais muuten pian piparitaikinat tulla kauppoihin. Enää jäi nimittäin yksi pakkaseen. Pipareiden leipominen on meillä ihan täydellistä tylsän päivän puuhaa. Tytöt hoitaa sen kokonaan jo ite. Edes miniä ei tarvi auttaa kaulimisessa tai pipareiden pellille nostamisessa. Tokaluokkalainen on opetellut laittamaan pellit uuniin ja ottamaan sieltä pois. Jei! Mutsin soffa-aikaa, kaffia ja työnjohdollisia tehtäviä siis!

Päivän mittaan siinä alkoi näyttää, että ei minin tarvi enää vapaapäiviä pitää. Korvakaan ei oo enää kuulemma kipeä. Sen verran kuitenkin aina mietityttää noiden hoitopäivien raskaus, että fiksasin tämän päivän duunit niin, että mini saa mennä päiväkotiin kahdelta. Isi hakee sitten puoli neljä. Ei pääse ihan hirveesti rasittumaan :D Toki ite joudun sitten olla myöhempään, mutta ei se nyt auta. Luksustapa se on sekin, että pystyy joustaa ja järjestää.

Suhasin eilen piparihommien jälkeen vielä illaksi takaisin duuniin, kun mister A tuli himaan. Meillä tippuu nyt ohjaajia pelistä pois ihan jonossa. Ihan järkyttävä tämä flunssa kyllä. Tuntuu, että nämä vain pahenee vuosi vuodelta. Ite kokeilin jo puolen tunnin iisiä Spinua ja aika hyvin se meni. Yhtään raskaampaan ei olis pystynyt, mutta ihan toiveikas olo on, että pian pian taas. Näyttää siltä, että meillä mister A tipahtaa seuraavaksi. Se on tosi harvoin kipeänä, mutta nyt on merkit ilmassa. Saa sii ny.

Nyt just pötkötellään minin kanssa soffalla. Sain tänäänkin lähettää tokaluokkalaisen kouluun ja työaikojen munklaus mahdollisti sen, että saan olla kotona vielä hetken silloinkin, kun typy tulee koulusta. Aika luksusta sekin. Vähän vähemmän on ollut tommosta vaahtokarkki/shampanja-settiä viime aikoina (koska yleensähän on niiiin kauheesti sitä sarjaa :D), niin löytyy ne arjen vähän tavallisemmatkin ylellisyydet helpommin. 

Pysykää terveinä!
Sannis

8 kommenttia:

 1. No et nyt varmaan kaipaa mitään valelääkärivinkkejä, mutta ihan oikeesti olen satavarma, että taikasana on tyrni. Perustelen sillä, että olen tässä kuukauden-pari ottanut joka aamu ensimmäisenä huikan tyrnitäysmehua (pakko pistää vähän vettä sekaan, koska on niin raakaa tavaraa) ja pysynyt terveenä, vaikka koko muu maailma ympärillä ja kotonakin on kärvistellyt viikkoja flunssan kourissa. Pakosti johtuu tosta. En muutakaan keksi. Ei varmaan mikään lasten suosikki ja aika ärhäkkää itellekin, vaikka happamasta tykkäänkin, mutta mieluummin tyrni kuin tauti.

  Jos tästä vaikka vois olla sulle ja Misterillekin apuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pullo on aika arvokas, mutta siitä riittää pitkästi. Ja Lidlissä ainakin on aina välillä tarjouksessa.

   Poista
  2. Tyrni check! Aivan itte oon keränny. Ei maksanu mitään :) Toki aloin ottaa vasta muutama päivä sitten :D

   Poista
  3. Ja nyt, kun luin uudelleen näitä kommentteja, repesin tolle "valelääkärivinkille" :D :D Huikee termi!

   Poista
 2. Minimanista sai piparitaikinaa, leivottiin jo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin! Luulis, että tämän kujn aikana ilmaantuu jo muihinkin kauppoihin. Jee, joulu tulee:)

   Poista
 3. Koville ottaa tää räkä..
  eilen kävin heittääs treenin, jouduin jättää aierobiset osiot pois, niin rautaa sai liikutettua ilman että tukehtu limoihinsa.
  Joojoo, oon sairaanhoitaja ja tiedän että sairaana ei saa urheilla, mutta ku oli pää hajota :D
  Oli pakko päästä jo salille, 3viikkoa olin pois :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No just toi... menee niin hermot, kun alkaa venyä noi olot.
   Tsemppiä! Toivotaan, että helpottaa pian!

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3