maanantai 17. heinäkuuta 2023

Jurva CampingViikonloppuna käytiin Jurvassa. Mini on tahtonut sinne, koska siellä on aika kiva skeittipuisto. Vähän epäilin josko on keskellä heinäkuuta leirintäalueella täyttä ja epäilys vahvistui, kun kukaan ei vastannut puhelimeen. Mietittiin, että taitaa olla aika kiirettä, mutta lähdettiin kuitenkin kokeilemaan onneamme. Jurva on kuitenkin aika lähellä Vaasaa. 

Paikan päällä näytti jo vähän huonolta, mutta kyllä meille sitten paikka löydettiin. Sähköttömiä paikkoja oli alueen reunalla yksi rivi ja sinne oli vedetty jatkojohtoja, joten se sopi meille ihan hyvin. Asfaltoitua paikkaa ei saatu, mutta vähän sivummalla mäntymetsän reunalla oleva spotti sopi meille ihan täydellisesti.

Vaunualueelle oli jätetty kivasti puita suojaamaan paahtavalta auringolta, mutta silti oli avaran tuntuista eikä ötököitä ollut kovin paljoa. Vaikka paikka oli tupaten täynnä, oli fiilis kuitenkin tosi rauhallinen eikä edes yöhön asti auki oleva pikkubaari saanut metelitasoa nousemaan niin paljon, että olisin kuullut mitään ääniä vaunulle illalla/yöllä.

Naisten vessoissa oli hyvin tilaa, miesten puolella sai kuulemma jonkin verran jonottaa. Tilat oli ookoo.. vanhat ja vähän jo nuhjuiset, mutta ihan siistit kuitenkin. Suihkuja oltais toivottu myös muualle, kuin vain saunan yhteyteen. Tytöt myös tykkäis mielummin suihkutella yksittäisessä suihkukopissa, kuin yhdessä isossa yhteiskylppärissä. Hoidettiinkin sitten lauantain pesut jo päivällä samalla kun käytiin uimassa, niin vältyttiin suuremmalta ruuhkalta. Saunoihin ei tullut kurkattua ollenkaan tällä kertaa.

Ranta-alue oli tosi kiva ja uimaan pääsi laiturilta tai rannasta kahlaamalla. Saunan ja järven välissä oli parikin grillikatosta ja tuoleja sekä pöytiä istuskeluun. Soutelemaankin olis päässyt. Samoin kalaan. Minin kanssa polskittiin Säläisjärvessä hyvä tovi lauantaina. Sää oli vähän tuulinen, mutta aurinkoinen ja lämmin kuitenkin. Yleinen uimarantakin taisi olla ihan lähellä, mutta siellä ei käyty. 

Aluetta kiersi kiva luontoreitti ja frisbeegolfrata oli ihan vieressä. Jurvan keskustaan oli vain muutaman minuutin matka, joten skeittipuistoon ja kauppaan hurautti hetkessä. Leirintäalueella oli buffalounas tarjolla sekä arkisin, että viikonloppuisin. Ihan jees.. vähän olisin ite ehkä selkiyttänyt ravintolan puolta, mutta ruoka oli ihan hyvää ja jälkkäripöytään kuuluva jäähilejuoma oli kyllä tytöille aikamoinen plussa. Valikoima oli muutenkin aika suuri.. oli monensorttista syötävää ja makeaa leivonnaista. Seuraavan kerran ajateltiin testata aamiainen, joka myös oli tarjolla ilmeisesti viikon jokaisena päivänä.

Kyllä Jurvassa aivan hyvässä turvassa oli. Ehdin lukea yhden kirjankin viikonlopun aikana. Minin paistamat valkosipulileivät maistui erityisen hyviltä ja sää oli täydellinen; päivällä lämmin, mutta ei liian kuuma ja yöllä viileä. Mini sai muistoksi aika mojovan asfaltti-ihottuman skeittiparkista, mutta mikäs se semmonen reissu olisi jos ei yhtään kolhuja sattuisi? :D

Luulen, että kyllä me Jurvaan mennään uudelleenkin. Siellä oli aivan kiva fiilis ja ihmiset ystävällisiä.

Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3