torstai 13. heinäkuuta 2023

Ekat viikot

Eka viikko loman jälkeen sujui aika leppoisasti ja päättyi kuvan mukaisiin tunnelmiin; lauantai-iltana istuttiin rannassa ja skoolattiin kesälle, kirjoittajan loman loppumiselle ja ystävän loman alkamiselle. Sää oli lämmin, mutta ei liian kuuma ja auringon laskiessa tuli jo vähän viileä. Käveltiin vielä kaupunkiin syömään ennen kotiin lähtöä. Yllättävän rauhallinen oli Vaasan keskusta puolen yön aikaan. Ehkä kaikki oli Provississa Seinäjoella. Tai Tangomarkkinoilla.

Viikon aikana mutsi eli mummu ja anoppi eli mumma hengailivat välillä tyttöjen kanssa, kun me vanhemmat oltiin töissä ja duunissa kaikki rullaili tavalliseen tapaan. Käytiin Toimarin kanssa testaamassa laitepilatesta paikallisessa studiossa ja se oli kyllä aika jännä kokemus. Mister A fiksaili vähän vaunua; uusia pistorasioita paikoilleen, lamppujen vaihtoa ja sen sellaista. Me tyttöjen kanssa maalattiin aitarimoja valmiiksi asennusta varten. Sunnuntaina pyöräiltiin koko porukka kaupunkiin ja pysähdyttiin kotimatkalla syömään. Sillä matkalla vain yhdellä tipahti kettarit pyörästä kaksi kertaa (minä) ja vain yhdellä katkesi koko ketjut (Mister A) :D Eka viikko oli hyvä viikko. 

Toka viikko on nyt ehtinyt torstaiaamuun ja oon aika poikki. Jos viime viikko oli vielä aika rento, on tälle viikolle siunaantunut paljon kaikenlaista. Enkä oikeasti edes tiedä, onko tässä edes niin paljon juttuja, mutta oma mieli kyllä kuormittuu nyt tosi herkästi. Ja toki, sanoipa Mister A:kin just, että onpa ollut kiireinen ja pitkä viikko, joten kyllä kai tässä sitten jotain kiirettä on koko alkuviikko ollut. Töissä pitäisi olla loppuviikosta rauhallista, joten käytän vähän ylityötunteja vapaana ja teen perjantaina ihan lyhyen päivän. Se ehkä auttaa ja saa mieltä taas vähän iisimmäksi.

Tänään on tiedossa kivat treffit, vähän asiakaspalvelua, yksi ohjaus ja muita duunihommeleita. Aloitellaan aamiaisella, Saimin ulosviemisellä ja tyttöjen herättelyllä. Let's go!

Kivaa päivää!
Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3