keskiviikko 4. tammikuuta 2023

2023


Vuoden 2023 ekana päivänä oli kuvien mukainen sää. Lähdettiin mister A:n kanssa kävelylle rantaan, mutta lenkki jäi vähän toivottua lyhyemmäksi, koska oli niin järkyttävän liukasta. Käveltiin jonkin aikaa rannassa menevää polkua pitkin, mutta oli kyllä pakko siirtyä tielle ja sekin teki vähän tiukkaa. Tuuli oli tosi pureva, mutta tammikuun aurinko näytti kyllä parastaan.

Tälle(kään) vuodelle kirjoittajalla ei ole lupauksia. En ajatellut aloittaa laihdutuskuuria ja tuskin muutun oikein paljon paremmaksi ihmiseksikään. Ainahan sitä voi ja kannattaa itseään vähän kehittää ja varmasti jotain sen suuntaista on tällekin vuodelle tiedossa jossain kohdassa, mutta nyt just ei oo olemassa mitään tiukkaa plääniä. 

Vuoden ensimmäiset kolme päivää on sujunut tasan samalla tavalla, kuin viime vuosikin. Oon käynyt kävelyillä ja pötkötellyt sohvalla. Oon ehtinyt ohjata neljä jumppaa ja oon tehnyt muita duunihommia. Oon pessyt pyykkiä ja tyhjännyt tiskikonetta. Oon ottanut valokuvia ja hengaillut suurimman osan vapaa-ajastani oman perheen kanssa. Vuoden ekana päivänä käytiin kolmetoistaveen kanssa leffassa. Whitney-tietysti. Mulle jo toka kerta. Koska näköjään katson kaikki hyvät sen kaksi kertaa jo teatterissa.

Reissu- ja lomasuunnitelmia ei vuodelle vielä oikein paljoa ole. Alkuvuodesta käydään koukkaamassa Helsingissä ja Kangasalla. Talviloma on vielä aivan auki ja kesäloman pääsuunnitelma on tällä hetkellä vaunureissu Kouvolaan, minin toiveiden mukaisesti (koska joku tubettaja on sieltä kotoisin ja siellä on Tykkimäki) :) Ja hei, onhan mulla liput Take That-konserttiin kesäkuulle. Seura vaan puuttuu. Ei taida olla oikein montaa innokasta lähtijää kirjoittajan lähipiirissä. 

Taidan pitää kesäloman tavalliseen tapaan kesäkuun puolivälistä eteenpäin jos se vain työkavereille passaa. Tai pitäisköhän repäistä ja ottaa jo kesäkuun alusta. Kuinkakohan pitkältä syksy tuntuisi? Talviloma oli viime vuonna viikolla 11 ja se oli ihan hyvä aika. Ehkä voisi miettiä samaa viikkoa tälle vuodelle. Lappiin asti ei tänä vuonna lähdetä, harmi kyllä, mutta lasketteluhommia on kyllä tiedossa jossakin vähän lähempänä.

Uudelta vuodelta toivon vähän rauhallisempaa meininkiä työkuvioissa. Jos ei tälle vuodelle esim. avattaisi uusia keskuksia :D Tai jos ei tänä vuonna keskeytettäisi ryhmäliikuntaa jonkin viruksen takia. Toivon todella myös, että syksyllä alkanut sairastelukierre hellittäisi meillä ja muilla. Toivoisin, että treeni- ja jumppakausi saisi jatkua mahdollisimman katkeamattomana ja toivon, että migreeni pysyy talviunilla... ja jatkaisi uniansa myös kesällä. 

Myös mister A:lle toivoisin vähän vähemmän töitä ja lyhyempiä päiviä. Tytöille toivon, että kaikki sujuu kuten tähänkin saakka eikä ongelmia ilmaannu. Kolmetoistavee täyttää kohta neljätoista ja aika vähillä teinihommilla on vielä selvitty. Saa nähdä. Minikin on jo kymmenen. Tänä vuonna yksitoista. Mitä hitsiä täällä oikein tapahtuu? Saimille toivoisin vähän vähemmän tassujen kutinaa. Niin, ja tietysti hitaampaa turkin kasvua, koska trimmaaminen on niin rasittavaa. :D

Kaikille lukijoille toivon rentoa ja just itselle mieluista vuotta 2023. Me hoidetaan tää kyllä! 

Sannis 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3