maanantai 9. tammikuuta 2023

Suklaata ja sohvahaaveita


Vuoden eka viikko on takana. Oon mussuttanut suklaata niin, että tulee korvistakin jo kohta ulos. Pakko oli kuitenkin eilen ostaa vähän Prismasta lisää, koska ilmeisesti oli vielä kuitenkin pieni tarve :D Oon ehtinyt istuskella sohvalla ja tsiigailla telkkaria. Ei oo oikeastaan ollut kiire missään vaiheessa. No joo.. töissä toki on kiirettä, mutta vapaa-ajalla ei. Vapaa-ajalla on välillä ollut jopa vähän tylsää ja oon ehtinyt miettiä mitä sitä oikein tekisi. Eilen peruin tämän päivän Foodie-tilauksen ja lähdettiin kauppaan. Minille piti lähteä ostamaan toppahousuja, mutta aivan ite ehdotin, josko tehtäis ruokaostokset samalla kun ei ollut muutakaan tähdellistä ohjelmassa. Mitä ihimettä? Normaalisti välttelen ruokaostoksien tekoa viimeiseen asti.

Ihanaa, että on ollut vähän väljää aikaa. On tehnyt kyllä aivan hyvää. Lauantaina ehdin omalle treenille ja ystävän kanssa syömään. Istuttiin vielä kahvillakin hyvä tovi. Lunta on sadellut viikonlopun aikana aika kiitettävästi, joten lumitöitäkin on taas tehty useamman kerran päivässä. Saimia on sulateltu urakalla joka ulkoilun jälkeen, koska parka on aivan täynnä lumipaakkuja aina, kun tullaan sisälle.

Välillä tuntuu nykyään hassulta tämä blogin kirjoittaminen, kun mitään niin erikoista ei juuri tapahdu. Reissut on vähissä, sisustus ei oo muuttunut vuosiin eikä leivontareseptipankkikaan oikein tunnu kasvavan. Toisaalta, elämäähän oon tahtonutkin taltioida sellaisena, kuin se on ja nyt se on tällaista aika tasaista. Yksi juttu ilmaantui viime viikolla, joka saattaisi tehdä isojakin (eikä millään lailla positiivisia) töyssyjä tasaisiin päiviin, mutta toivotaan, että näin ei käy. Palaan tähän vielä, kun aika on.

Niin, ja sisustuksesta muuten puheen ollen... Sohvahaaveet elää vahvana. Meidän sohva on useamman vuoden vanha ja jo aika järkyttävässä kunnossa. Istuintyynyt on täynnä nukkaa ja selkänojatyynyt on aivan muodottomat. Tekisi mieli uutta ihan hirveästi. Pelkään vain, että uuden sohvan tyynyt olisi liian nopeasti yhtä lintassa kuin vanhankin, kun Saimi niillä pötköttelee. Ai mitä jos sitä kieltäisi makoilemasta sohvan selkänojalla? No kuka raaskii :D Ehkäpä vaan yritän poistaa nukkaa ensin vanhasta sohvasta ja kokeilen jos se freesaisi yleisolemusta niin paljon, että sen kanssa pärjäisi vielä hetken. Vai pitäisköhän käydä Ikeassa? Vai onko Ikea jo ihan out? :D

Niin, että näinkin suuria tapahtumia täällä! Kivaa viikkoa just sulle!

Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3