lauantai 21. tammikuuta 2023

Tripla


Viime viikonloppuna pyörähdettiin Helsingissä. Todistusaineistoksi jäi muutama Instagram-filtterillä sutattu kuva. Aika kiva pikkureissu oli kyllä. Matkaan meiltä lähti kolmetoistavee ja kirjoittaja. Yötä oltiin ystävän duunipaikan asunnossa, jonka hinta oli ilahduttavan edullinen. Oltiin ostettu kamun kanssa tyttärille joululahjaksi junaliput ja joululahjarahojakin oli likat vähän säästäneet tätä reissua varten, niin pääsivät nyt shoppailemaan. 

Retken pääkohteena oli Mall of Tripla ja siellä kierreltiinkin hyvä tovi joka päivä. Tehtiin tietysti kurvi myös keskustaan ja Stockalta löytyi kirjoittajallekin ostettavaa. Koska oon varmasti ollut maailman aaaaainoa ihminen, jolla ei oo vielä ollut pitkää toppaliiviä, niin pitihän mun nyt sellainen alesta itselleni hankkia. Keskustassa viivyttiin myös lauantailunchin verran. Kolmetoistavee toivoi italialaista ja Kauppatorin kupeessa oleva Vaelsa sitä meille tarjoili. Pasta oli ihan ookoo. Pitsa kuulemma parasta, mitä kolmetoistavee on ikinä syönyt. Jälkkäriksi tyttöjen toiveesta Starbucksia. Ihan törkeä hinta, yli 5€ pahvimukikahvista, mutta tyttöjen joululahjareissulla toteutettiin tyttöjen toiveita. :)

Illat istuttiin sohvan nurkassa kämpillä. Tytöt kikatteli omiaan, lähinnä puhelimiensa äärellä ja me mutsit katteltiin telkkaria. Ihanan rentoa ja rauhallista. En meinannut malttaa mennä nukkumaan, joten vähän normaalia myöhempään tuli valvottua, mutta aamulla saikin sitten heräillä ihan rauhassa ja juoda kaffit ilman kiirettä. 

Junat kulki ajallaan molempiin suuntiin ja matkat meni suht kivuttomasti. Sää oli surkea; tuulinen ja sateinen. Jostain syystä osutaan usein Helsinkiin silloin, kun sataa. Tällä kertaa ei mitään ulkoaktiviteetteja ollut suunnitelmissa, joten siinä mielessä ei toki haitannut. Kämpältä matkaa triplaan on semmonen 5-10min kävellen, joten se meni kyllä sateessakin.

Kiva reissu. Tytötkin tuntui tykkäävän kovasti ja mietittiinkin siinä jo, että seuraavaa sais alkaa kohta suunnittelemaan. Ei nyt ihan heti ensi kuulle, mutta viimeistään nyt ensi vuodelle. Mini vähän kyseli, koskas on hänen vuoronsa päästä junaan ja sekin hoitui yllättävän nopsasti, kun lähtevät tänä aamuna mummun kanssa junailemaan Tampereen suuntaat. Eväät on pakattu ja vaatteet tsiigattu valmiiksi. Fun.

 Kivaa viikonloppua!

Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3