sunnuntai 25. joulukuuta 2022

Aaton aurinko









Saatiinpa jouluksi huikea sää. Ulkoiltiin monta kertaa joka päivä koko porukka. Kuvien ottopaikassa jännä sumu leijui ihan lumen päällä ja kuitenkin ylempänä oli aivan kirkas, upea laskeva aurinko. Viime vuonna otin joulupäivänä auringonlaskusta kuvia juuri tästä samasta paikasta. Tänä vuonna koukattiin napsimaan kuvia aattona, matkalla mutsin joulupöytään.

Ennen kuvien ottoa ehdittiin ulkoilla vähän pidemmän kaavan kautta. Sitä ennen avattiin lahjat ja keiteltiin riisipuurot. Mutsin luona syötiin poikkeuksellisesti jouluruoka jo valoisan aikaan ja se tuntui jotenkin vähän oudolta. Heti, kun hämärä laski, voimistui joulufiilis. Ruokailun jälkeen ehdittiin käydä taas kierros Saimin kanssa ennen kuin mister A:n äiti ja sisko saapui meille joulukahville. 

Aika mukava oli meidän jouluaatto. Semmonen rento.. ilman mitään kiirettä. Hoidettiin joulusauna jo edellisenä iltana ja hautausmaakäynti jätettiin tapaninpäivälle, niin saatiin rauhallisempi fiilis aatolle. Ulkoistettu jouluruokailu oli ihan best ja lahjat oli tänäkin vuonna tosi paljon tyttöjen mieleen. Tosi kiva juttu!

Kuinka teidän aatto sujui?
Sannis

4 kommenttia:

  1. Me oltiin aatto ihan omalla porukalla ja just rennolla meiningillä. Oli aivan kiva niin ja tosi hieno sää oli kyllä! Vaikkei meinannu millään ennen joulua saada tunnelmaa, niin oli silti aivan mukava joulu onneksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa kivalta <3 Jotenkin nää joulut tuntuu olevan vähän erilaisia mitä vanhemmaksi tulee. Se joulun tunnelma nimenomaan ei ehkä oo ihan sitä samaa, mitä joskus ennen.

      Poista
  2. Maagisen upea sää oli kyllä aattona :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Ja joulupäivänäkin vielä. Talviset aurinkopäivät on kyllä huikeita.

      Poista

Kiitos, kun kommentoit <3