maanantai 12. joulukuuta 2022

10 ja 2




Meidän joulukuun tytöt tänään kymmenen ja kaksi.
Molemmat napakymppejä.
Mikä onni, että he valitsivat juuri meidän perheen.

Sää on harmaa, mutta mieli ei. Kymppivee tahtoi ensimmäisen kerran sitten viisivuotissyntymäpäivien kutsua kaverisynttäreille enemmän, kuin yhden kaverin. Jo päiväkotiajoilta tuttu kaveri Vilma oli meillä yötä ja sen jälkeen juhliin lähti sankarin sekä Vilman lisäksi kuusi oman luokan poikaa. Juhlat vietettiin LYKKEssä. Tekemiseksi riitti herkkujen syönti, TRX-hihnoissa temppuilu ja futis isoilla jumppapalloilla. Oli kuulemma parhaat synttärit ikinä.

Kotona keitettiin kahvit. Paikalla oli oman perheen lisäksi melkein koko Vaasassa asuva lähisuku; mummut ja papat, kaksi tätiä ja kaksi serkkua. Kaksivee on vieraista, varsinkin mummusta ja mummasta aivan läkähdyksiin asti innoissaan, oli juhlat tai ei :D Kakkua ei saanut pienempi sankari tällä kertaa, mutta lahjalla muistettiin kyllä.

Kymppivee on säästänyt jo pidempään temppupyörään ja nyt tuli kassaan sen verran täytettä, että kahvien juonnin ja kakun syönnin jälkeen sai lähteä saman tien iskän kanssa Biltemaan. Onneksi oli vielä mallikappale hyllyssä ja niin vain on nyt ajeltu uudella BMX:llä sekä sisällä, että ulkona.

Aikamoiset sankarit <3

Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3