torstai 11. elokuuta 2022

Viikonloput

Päästiin, kuin päästiinkin viikonloppuna mökille ja sain noukittua ne seuraavat mustikkalitrat :) Vielä perjantai-iltana ystävä soitti, josko lähdettäis heidän kanssaan Vaasa Festeille lauantaina. Tarjous oli ihan hitsin hyvä, liput valmiina ja kaikki, mutta kieltäydyin kuitenkin. Mini odotti niin kovasti mökille menoa ja halusi myös äidin ja iskän mukaan. Ite olin aika poikki viime viikoista enkä olisi oikeasti jaksanutkaan lähteä. Loppuviimein festit keskeytettiin lauantai-iltana sääolosuhteiden vuoksi. Mökillä ei tuuli tai sade oikein paljoa vaivannut, vaikka aika lähellä festarialuetta oltiinkin.

Vietettiin tosi rauhallinen viikonloppu. Mustikoita sain viitisen litraa lisää pakastettavaksi. Tulevana viikonloppuna taidetaan lähteä vielä kuitenkin samoihin puuhiin, alkuperäisestä suunnitelmasta poiketen. Tarkoitus oli lähteä vaunuilemaan, mutta kyllä tässä vaiheessa kesää kukkaro kiittää jos ollaan mielummin kotona. Harmittaa vähän kyllä. Tuleva syksy on aika hevi ja viikonloput on nyt aika pitkälle varatut, joten en tiedä pääseekö enää karavaanit kulkemaan meidän pihasta ennen ensi kesää. Tulossa on paljon duunia ja kahdet pyöreät synttärit. Yksi konserttireissukin on loppusyksylle varattu Tampereelle. Joka toisena lauantaina mister A on töissä, joten sekin rajoittaa vaunupuuhia aika rankalla kädellä. 

Kanadan sisko tulee kohta taas Vaasaan ja saarikaudenpäättäjäinenkin vietetään tietysti mökillä. Rakastan mökkiä syksyllä. Rakastan syksyä, edelleen. En erityisesti sen kiireitä, mutta värejä, syksyn aurinkoa, pimeneviä iltoja ja raikasta ilmaa. Luulen, että kun joulu on täällä, ihmettelen taas mihin tämänkin syksyn kaikki viikonloput meni.

Mukavaa tätä päivää!
Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3