perjantai 5. elokuuta 2022

Vesisade

 

No vähän nyt on täällä pasmat sekaisin, kun sataakin vettä. Ja sataa vissiin huomennakin. En yhtään ollut laskenut sen varaan, että ei päästäkään mustikkapuuhiin. Vähän urpoa kyllä etten ollut, koska viime päivinähän on ollut koko ajan tosi sateista. Vai viime viikkoina? Aika menee niin nopeasti, että ehkä nämä sateet on kestänyt jo ennemminkin viikkoja, kuin päiviä. Oikein paljoa ei taidettu saada rantakelejä tälle kesälle. Vai saatiinko? Miten oon nyt jotenkin vähän pihalla..? Menikö kesä jo ja jos meni, niin mihin?

Koululaisilla on vielä viikko lomaa. Työt alkaa olla vähän taantuneita ja molemmat tuijottaisi näyttöjä aamusta iltaan, joten ihan hyvä, että pääsee kouluun. No joo.. mini kyllä ravaa menemään jos naapurista Timi lähtee kaveriksi, mutta aivan liikaa sitä meinaa kaikki meistä unohtua tuijottamaan somea, Minecraft-videoita ja kuka mitäkin. Ite oon tehnyt paljon töitä kotona ja kun istun terassilla koneen kanssa omissa hommissa, en meinaa edes huomata kauanko aikaa on mennyt kaikilla vaan istuessa.

Tänään on perjantai. Tein pitkän pätkän duunia. Yleistä hommaa on paljon, kun moni on lomalla. Yhden uuden jumpankin suunnittelin. Se ei oo koskaan mikään oikein pikainen homma, mutta nyt on maanantaiksi tunti valmiina. Töiden jälkeen trimmasin Saimin. Tämä oli nyt kolmas kerta, kun tein sen ja kyllä siinäkin näköjään harjoitus tekee mestarin. Tai siis vähän parantaa taitoja. Mestaruus on tästä räpellyksestä vielä hyvin kaukana.

Tänään on Vaasa Festival. Useimmiten ollaan oltu menossa mukana. Nyt ei huvita. Vähän kuitenkin pidän somea kauempana, koska tiedän, että kun tarpeeksi tsiigaan muiden festarimenoa, alan kuvitella että haluaisin itekin olla paikalla. Jep.. hullu mikä hullu :D Vaikka oikeesti.. en usko, että oon ainut, johon some vaikuttaa tommosella tavalla. Ihan hyvä, kun sen tiedostaa, niin tietää mistä on kyse. Epäilen, että nykyään tulee tehtyä aika paljonkin asioita, koska "mäkin haluan, kun näen kaikkien muidenkin kivoja juttuja". Kuormittaa aika tavalla. Ja aika vaikea luovia välimaastossa siinä mitä kaikkea ihanaa näkee ja mitä itsellä on oikeasti rahkeita toteuttaa.

Hyvää viikonloppua!
Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3