torstai 12. toukokuuta 2022

Koronapäiväkirja 5

Päivä 61
Ei tuntumaa keuhkoissa eilisestä jumpasta. YESSSS!!

Päivä 61 - 63
Jotain hyvin pientä tuntumaa muutamaan otteeseen keuhkojen suunnalla. Ei muita mainittavia oireita.

Päivä 64
Sisäpyöräily 30 minsaa ja ekaa kertaa koronan jälkeen käytän jo vähän enemmän vastuksia. Aika nopeesti hengästyy, ei muita ongelmia.

Päivä 65 
Kiinteytys-tunti menee hyvin.  

Päivä 66
Aamulla aivan loppu. En meinaa päästä sängystä ylös. Aamupäivän Kiinteytys-tunti menee kuitenkin ihan jees. Oon pyörällä matkassa töissä ja kevään eka pyöräily tuntuu aivan hyvältä.

Päivä 67
Herään aikamoisen kovaan migreeniin. Tajuan, että kun treenit taas alkoi, tuli migreeni. On tää ihmeellistä paskaa. Jos ei oo migreeni, on korona ja jos ei oo koronaa, on migreeni. Tai jotain muuta. Onneksi oon jo etukäteen päättänyt tehdä etäpäivän, niin saan duunailla omaan tahtiin. 

Päivä 68
TEHO-tunti aamusta. Menee ihan ookoo taas. Vähän on jaksaminen kortilla, mutta ennemminkin tuntuu siltä, että on jotenkin veltto olo ja "laiskottaa".  Jotenkin en oikein saa otetta treenaamiseen nyt.

Päivä 68 
Peruslenkki Saimin kanssa metsässä aamulla. Lenkit on jo jonkin aikaa menneet ilman mitään tuntumaa. En toki mitään pikakävelyä harrasta tuolla metsissä, mutta anyway.

***

Nyt on päivästä 68 jo pian kolme viikkoa ja kyllä se niin onneksi oli, että alkoi koronat hellittää. Pari kuukautta se näköjään otti. Ja rytmin se sotki sen verran pahasti, että vieläkin on vaikeuksia päästä treeneihin kiinni. Ihan heti en viittisi tota(kaan) settiä uudelleen ottaa. Vaikka menikin lievin oirein, niin toi kesto... huhhuh!

Tällä viikolla Mini on ollut kipeänä. Maanantaina nousi yhtäkkiä kova kuume ja oli kyllä tosi huono vointi ma ja ti. Eilen oli jo vähän parempi. Että semmosta sitte seuraavaksi.

Kivaa torstaita kamut! Pysykää terveinä!
Sannis

P.S. Alan tottua uuteen tukkaan. Tumma juuri ei enää niin paljoa näytä ja tunnu vain liian pitkältä juurikasvulta ja oranssi näyttää supermakealta sinisiä ja vihreitä vaatteita vasten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3