torstai 3. helmikuuta 2022

Torstai

Kuukausi jatkui, kuin jatkuikin vähän paremmissa merkeissä ja helmikuun toinen päivä oli jo huomattavasti parempi, kuin ensimmäinen. Kuvat ei toki ole helmikuulta vaan ihan vuoden alusta mökkireissulta, mutta tuo tammikuun aurinko passaa nyt ihan hyvin kuvaamaan olotilan parannusta. Lunta on nytkin melkein yhtä reilusti, kuin kuvissa ja tänään on jo vähän turhan kylmä. Mittari näyttää 18,9 pakkasastetta. 

Itku taisi puhdistaa sen verran, että nyt on vähän helpompi olla :) Tänään mister A lähtee viemään kakstoistaveetä hammaslääkäriin ja se helpottaa mun hommaa huomattavasti. Yleensä kirjoittaja hoitaa tontyyppiset ajanvaraukset, koska mister A on niin kaukana töissä, mutta tällä viikolla en kyllä taivu kaikkiin. Kakstoistaveen hammaslääkärit ei oo itellekään niitä kivoimpia, koska ne on sille välillä "vähän" big deal. Ei haittaa siis yhtään, että tuo jää nyt mun kohdalta väliin. Eilen illalla istuttiin muuten typyn ensimmäisessä yläasteen vanhempainillassa. Syksyllä se olis sitten edessä..yläaste. Ihan hämärää!

Nyt ehdin hetken vielä hengailla, vähän siistiä paikkoja ja viedä Saimin ulos. Tänään on tiedossa pitkä duunipäivä. Osan teen kotona ja osan pelipaikalla. Illalla viimeisenä on kaksi jumppaohjausta parin viikon tauon jälkeen. Huomenna teen etänä jonkin verran duunia ja lauantaina käyn pitämässä aamujumpan. Sunnuntaille ei ookaan mitään suunnitelmia. Meidät oli kutsuttu synttäreille, mutta synttärit peruuntui koronan takia. Kuinkas muutenkaan. Meillä on tulossa pieni Lapin reissu keväälle ja se pitäisi maksaa pari viikkoa ennen lähtöä. Milläköhän todennäköisyydellä saadaan se maaliin eikä menetetä maksettuja rahoja?

Eipä kuulkaa kummempia tälle torstaille!
Kivaa päivää!
Sannis

2 kommenttia:

  1. Voi apua! Miten voi olla, että ylä-aste jo alkaa, kun just vasta oli ekaluokkalainen. Haikeaa, vaikeaa, jännittävää mutta samalla innostavaa ja onnellista luulisin.

    Ja kyllä menee Lapin matka maaliin ja hyvä reissu tuleekin. Siitä lähdetään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanopa se.. yhtäkkiä yläaste. Ihan hämärää hommaa!!
      Näin viime yönä outoa unta.. että mulla oli sydän kehon ulkopuolella ja koitin sitä käsin pumppaamalla pitää käynnissä. Liittyiköhän tää nyt jotenkin tähän lasten kasvamiseen :D

      Poista

Kiitos, kun kommentoit <3