lauantai 12. helmikuuta 2022

Lepopäivä

Viikonloppu. Kello on nyt 8.38 lauantaiaamuna. Lähden ihan kohta Saimin kanssa kävelylle ja toivon, että ainakin Mister A lähtee mukaan. Kakstoistavee nukkuu vielä. Mini on jo hereillä, mutta jääkööt pötköttelemään jos ei hutsita lähteä vielä ulos. Se oli eilenkin monta tuntia laskettelemassa kavereiden kanssa läheisessä pulkkamäessä eikä sen kohdalla muutenkaan tarvi miettiä tuleeko liikettä ja ulkoilutunteja riittävästi. Kakstoistaveen kohdalla onkin sitten eri asia ja sitä saa kyllä miettiä joka päivä. Eipä sitä itekään oikein innokkaana ollut teininä ulkoilemaan lähdössä.

Vaihdoin lauantain treenipäivän lepoon ekaa kertaa tänä vuonna, kun tajusin, että kalenterissa ei oo ollut kevyitä viikkoja pariin kuukauteen ja kun polvi ilmoitti, että nyt ei jumpata. Polvi on tosiaan pari viikkoa vaivaillut, mutta kumma juttu, kun ei oo parantunut sillä, että väkisin kyykkää. Tosi kumma hei. Kirjoittajan vasen polvilumpio on halki, josta oon joskus kertoillutkin. Se ei yleensä vaivaa, mutta silloin tällöin muutaman vuoden välein se ilmoittaa olemassaolostaan...yleensä jonkun virheasennon seurauksena. Lepuuttelen sitä nyt viikonlopun, niin eiköhän se taas ensi viikolla toimi normaalisti. 

Tälle päivälle on suunnitelmissa kaupungilla käynti. Mini haluaa ostaa itselleen uudet lentiskengät. Sanoin, että pitää odottaa palkkapäivää, mutta haluaa ostaa ne omalla rahalla jo nyt. On tosi kiva, että meillä likat laittaa omaa rahaa myös tommosiin juttuihin, mitkä vähän niinkuin kuuluisi meidän vanhempien hoidettavaksi. Ostivat alkuvuodesta molemmat omiin huoneisiinsa omalla rahalla Tokmannista vaaterekit, että saivat kivoimpia vaatteita esille. Se oli aika söpöä. Minin lisäksi myös kakstoistaveellä on asiaa kaupungille. Aikoo kuulemma ostaa ostaa kaverilleen synttärilahjan.

En tiedä muistaako tytöt, että jemmassa on myös joululahjaksi saadut Arnoldsin lahjakortit. Ehkäpä otetaan nekin nyt mukaan. Ite kyllä tekis mieli vähän Jungle Juice Barin smoothieta. Se(kin) on meillä harvinaista herkkua, koska Vaasassa Jungle Juice Bar on vain keskustan ostarilla, jossa tulee käytyä äärimmäisen harvoin. Jos nyt sitten malttaisi.. :)

Nyt kävelylle! Mukavaa viikonloppua!
Sannis

2 kommenttia:

Kiitos, kun kommentoit <3