lauantai 29. tammikuuta 2022

Viikonloppukuulumiset

Se olis kuulkaa lauantai. Eilen oli kuvien mukainen sää. Tänään on harmaata ja nyt sataa lunta. Jonkinlaista myrskyäkin on ilmeisesti luvassa. Mister A vähän kirosi lumentuloa, mutta mua ei haittaa. Toki en minäkään myrskystä piittaa, mutta muuten mun puolesta voi kunnon talvi vielä jatkua.

Mulla on suunnitelmissa treenit ja lounas ystävien kanssa. Oon nyt käynyt säännöllisesti lauantaisin tekemässä jonkun oman jumpan, mutta nyt kun vakkariohjaukset on tauolla, sain eilen jo mahdutettua kalenteriin salitreenin ja aioin tänään pitää vapaata. Viikonlopulle ei kuitenkaan oo mitään kummempia menoja ja olin vähän tylsyyksissä jo eilen, kun tytöt puuhaili omiaan ja mister A oli iltaan saakka töissä, joten lähdenpä nyt kuitenkin tekemään jonkun kevyemmän setin. Sen jälkeen mennään koko perheellä kahville, koska tytöillä polttelee lahjakortit taskussa. 

Saimin kanssa ollaan päästy jo vähän normaaliin rytmiin ja ollaan ulkoiltu takki päällä jo pidempäänkin. Ei se niin kovin mielellään pukeudu, mutta ei se enää oikein paljo tunnu vaivaavankaan. Eilen juostiin tunnin verran lähimetsässä eikä tuntunut olevan kylmissään. Ei me tuota takkia kyllä ihan jatkuvasti aleta käyttämään, mutta ihan hyvä se on näköjään olla olemassa. Ei varmaan jatkossakaan pysty kaikkia trimmauksia ajoittaa kesäaikaan. Nyt on kyllä siinä mielessä niin paljon parempi, että lunta tarttuu turkkiin ehkä yksi kymmenesosa siitä, mitä vielä viikko sitten.. jos sitäkään.

Mini tekee hamahelmiä omassa huoneessaan. Ne on edelleen kovia ulkoilemaan naapurin kamun kanssa ja eilenkin laskivat lumilaudoilla ties kuinka kauan läheisessä pulkkamäessä ja sen jälkeen vielä omassa pihassa. Frisbeegolf on nyt myös tosi in. Molemmilla kaveruksilla on omat korit ja ne on olleet nyt ahkerassa käytössä.

Kakstoistavee nukkuu vielä. Alkaa olla teinin elkeitä ilmoilla ja mulla kyllä hermoja meinaa vähän välillä kiristellä. Aika vähäistä on toki teinihommat vielä ja kuuluuhan ne asiaan, mutta silti... huuh! Vähän vaivalla nyt lähdetään yhtään mihinkään, paitsi ratsastamaan. Ihaninta olis kavereidenkin kanssa vaan kikattaa omassa huoneessa puhelimen ääressä.

Eilen kotimatkalla mulla hajosi auto. Ilman mitään ennakkovaroituksia alkoi kytkin pitää outoa ääntä ja haista palaneelta. Ei auttanut, kuin ajaa Citikka Citarin parkkikselle ja soittaa faija apuihin. Nyt auto on jo omassa pihassa ja uusi kytkin tilattu. Mister A sen kanssa joutuu alkaa askarrella, kun tilaus saapuu. Onneksi on faija, jolla on kaksi autoa. Pääsen ensi viikollakin kulkemaan. Ensi viikolla onkin erityisen paljon kaikenlaisia ajanvarauksia.. on monta hammaslääkäriä, pankkiaikaa ja kasvohoitoa. Olis ollut aikamoisen hankalaa koittaa saada kaikkia hoidettua ilman autoa.

Mukavaa viikonloppua!
Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3