maanantai 26. huhtikuuta 2021

Takatalvi


Tänä vuonna takatalvi pääsi yllättämään. Ei se, että se tuli, mutta tämä lumen määrä. Huuuuuh! En muista, että olis näin isoa kerrosta lunta saatu enää huhtikuussa, kun edelliset on jo sulaneet. Voi olla, että en vain muista, mutta jotenkin tällä kertaa takatalvi tuntuu kyllä nihkeältä. Ehdin viime viikolla haravoida pihan ja avata työmatkapyöräilykauden. Nyt on piha taas ihan valkoinen ja pyörä hautautunut lumen alle.

Taitaapa tuo kuitenkin sulaa yhtä nopeasti, kuin tulikin. Mister A alkoi jo puhua, että vaihtaa mulle talvirenkaat takaisin,  mutta toppuuttelin kyllä. Eiköhän tästä nyt taas selvitä ilman sen suurempia suorituksia. Tiet tuntuu sulavan tosi nopeasti, kun lämpötila ei ole pakkasen puolella.

Tuntuu, että juuri mitään ei tapahdu. Pyöritään duunin ja kodin väliä ja niihin vähäisiinkin hommiin on nyt jotenkin raskas tarttua. Mister A löi terassiin seinäpanelit paikoilleen. Jätettiin se viime vuonna tekemättä ja nyt vähän nauratti.. Koko hommaan meni varmaan puolitoista tuntia. Olin kyllä kuvitellut, että olisi ollut hitusen pidempi urakka. Samaan syssyyn laitettiin terassin jatkoksi Saimille aitaus, niin että kesällä voi olla takapihan ovi auki ja saa ihmiset sekä koirat kulkea vapaasti.

Tomaatintaimet ja mutsin tuomat Asterit pitäisi siirtää isompiin ruukkuihin, mutta en vaan saanut viikonloppuna aikaiseksi. Ulkona sentään käyntiin molempina päivinä, vaikka sää oli karsea. Eipähän ollut porukkaa missään ja sai juoksuttaa Saimia vapaana kaikessa rauhassa. Lauantaina käytiin myös salilla mister A:n kanssa, joten ollaanhan me nyt jotain saatu aikaiseksi :) 

Mukavaa tätä viikkoa!
Sannis

2 kommenttia:

 1. Mä oon vähän käynyt kurkkimassa, että mihin oot kadonnut, mutta onneksi et oo kadonnut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiva kun oot mua käyny kattomassa <3 Täällä ollaan kyllä, mutta jotenkin on vähän asiat vähissä, kun mennään niin hissutellen :)
   Tsemppiä tähän viikkoon!

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3