lauantai 3. huhtikuuta 2021

Pääsiäispupu


Kun tytöt kasvaa, jää tietynlainen hömpöttely vähemmälle ja se tuntuu jotenkin vähän oudolta. Minin kanssa haettiin pajunkissat ja kakstoistavee koristeli ne kaverinsa kanssa, mutta ei kumpikaan hinkunut sen kummemmin ripottelemaan koristeita pitkin taloa. Jotenkin hämärää, kun yleensä ovat aina ensimmäisenä kaivelemassa laatikoista ties mitä härpäkettä. Tietysti siinä mielessä ihan kiva, että ei sitä aina itekään jaksa niin hirveästi, mutta silti... jotenkin vähän outoa.

Trullihommat on tauolla. Pääsiäispupu sen sijaan on jättänyt mökille pienen tehtäväradan, jonka viimeiseltä rastilta löytyy herkkuja. Jos paikallisen puskaradion keskusteluihin on uskominen, on osa porukasta lähdössä trullittelemaan, mutta aika monet taitaa virpoa vain perhepiirissä tai maksimissaan kavereiden luona. Mulle passailee oikein hyvin näin. En oo kaikista suurin trullittelun ystävä ja mielummin lähdenkin jo aamusta mökille. 

Täällä on heräilty jo ennen kuutta ja saadaan vielä varmaan aika hyvä tovi odotella, että tytöillä uni loppuu. Saimi puuhastelee itekseen ja me mister A:n kanssa roikutaan koneilla. Oon jo vähän malttamaton. Luulen, että vaikka koristelut ei tänä vuonna niin innostaneet, saa pupun tehtävärata kyllä liikettä aikaan :)

Sannis 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3