lauantai 27. maaliskuuta 2021

SuunnitelmatVideotunnit saatiin purkkiin eilen ja taas kerran etukäteisstressi oli paljon kovempi, kuin mitä olis tarvinnut olla. Mun kokoiselle ajatuskin kuvaushommista on superahdistava, mutta aika rentona olin kameran edessä ja luulen, että ohjauksen puolesta meni aivan hyvin. Oli aika kiva ohjata myös rauhalliset lajit. Kuvaustilanteessa tuntuu aina, että on jotenkin kiire sanoa ja ohjata kaikki, mitä tarvitsee, mutta venyttelyssä ja joogassa onnistuin kyllä saamaan semmosen rauhallisen fiiliksen. Myös tanssi meni ilman suurempaa hätää. Valitsin siihen niin supertutut kappaleet, että fiilis oli aika varma. Ehkä siinä yleensä jännitys vähän nostaa sykettä ja sen takia tulee kiireen tuntu, kun hengästyttää jo aluksi. Nyt pysyi sykkeet vähän alempana alusta loppuun. Seuraavalle kierrokselle mietin, että mun lajeja taitaa olla ainakin sisäpyöräily ja Pilates. Niitä en oo vielä meidän videokirjastoon tehnyt.

Viikonlopulle ei ole suunnitelmia. Tuntuu, että nykyään ei ole ikinä mitään suunnitelmia. Ensi viikosta tulee duunin osalta lyhyt. Osa meillä lomailee ja me muut tehdään alkuviikosta hommat pakettiin. Mulla ehtii olla siinä lyhyen viikon aikana myös yksi lomautuspäivä. Nuo videotunnit on juurikin tämmösiä pääsiäisvapaita varten. Me saadaan hengähtää, mutta jengi saa jumppailla ja liikkua oman aikataulun mukaan. Meidän videotuntejahan asiakkaat voi tehdä keskuksella tai kotona. Omat treenit on olleet vähän on hold tässä kevään aikana. En oikein tiedä, kuinka niitä lähestyisin tässä olotilassa. Pelkään, että kuormitus nousee liian suureksi ja ohjaukset on kuitenkin jaksettava tehdä. Jotenkin tuntuu, että ehkä yhden salitreenin vois jo taas viikkoon lisätä. Saimikin on tottunut jo olemaan muutaman tunnin itekseen kotona, niin siinäkin mielessä olin helpompaa lähteä työmaalle vähän aikaisemmin.

Foodieta ei saanut tilattua enää ensi viikolle, joten näyttää siltä, että pääsiäisen ruokaostokset on pakko lähteä tekemään ihan livenä. Huuuh! En edes muista, koska olisin viimeksi käynyt kaupassa hakemassa enemmän, kuin pari puuttuvaa tavaraa.  Ehkä me koitetaan pärjätä vähän vähemmällä ja haen muutamia juttuja vaikka Lidlistä. Tytöille mietin jotain kivaa trullittelun tilalta. Olisko se sitten pääsiäismunajahti tai jotain vastaavaa ehkä..? Täytyy vähän tutkia, minkälaista säätä on luvattu. Toivotaan tietysti sellaista säätä, että vois olla ulkona ja käydä myös mökillä.

Pääsiäinen on aina ollut yksi mun lempipyhistäni. Se katkaisee pitkän kevään ja tuo vähän lepoa, jota jo tässä vaiheessa useimmiten kaipaan alkuvuoden rutistuksen jälkeen. Tänä vuonna, nyt kun unohtelen asioita, takeltelen puheessani ja oon niin alavireessä kaiken aikaa, tulee nämä vapaat jälleen kerran juuri täydelliseen kohtaan. Aion unohtaa kaiken ylimääräisen ja vain nauttia omasta perheestä, Saimin hömpötyksistä ja mutsin lammaskastikkeesta, jonka se toivottavasti myös tänä vuonna tekee. Täytyypä muuten vielä varmistaa, onko lammasta ja erityisesti sen kastiketta listalla  :) 

Kivaa viikonloppua!
Sannis

2 kommenttia:

  1. Hyvää palmusunnuntaita!💛

    https://jasukuvaa.blogspot.com/

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit <3