tiistai 30. maaliskuuta 2021

Arkipäiväistä


Tiistai. Kaivoin vähän pääsiäisrekvisiittaa kaapista ja ostin yhden perunanarsissin, mutta jostain syystä mun pääsiäiskoristeluni lojuu nyt vain tossa keittiön tasolla ja narsissia en oo saanut edes pussista ulos. Ehtii varmaan kuukahtaa koko horsma ennenkuin löytää ruukkuun saakka :D Meillä on niin järkky sotku koko ajan, kun eräät nimeltämainitsemattomat koirat tuo mukanaan hiekkalaatikollisen hiekkaa joka kerta, kun käydään ulkona, että ei jotensakaan tee mieli laitella mitään koristeita, kun on muuten kuin pommin jäljiltä koko kämppä.

Viikonloppuna vietiin sukset varastoon ja siivosin eteisestä monot ja luistimet säilöön. Pesin myös toiveikkaana aika monet talvivaatteet ja laitoin vaatehuoneeseen. Niitä siistimpiä talvitakkeja ei tytöt varmaan enää tarvi eikä välttämättä toppahousujakaan, kun käyttävät jo välikausihousuja. Saahan ne sieltä vaatehuoneesta sitten jos on tarve. Ihanasti tulee aina vähän selkeämpi olo, kun saa naulakoita ja kenkähyllyä tyhjennettyä. 

Minille käytiin edellisviikonloppuna hakemassa kumpparit ja ulkohousut. Muuten tuntuu olevan hommat kunnossa kevättä varten. Löytyy parit takit ja löytyy hanskat, pipot ja kengät. Molemmille on lenkkaritkin kaapissa odottamassa kesäisempiä kelejä. Onneksi!! Huomenna tulee ensimmäinen tili, jossa näkyy lomautukset. Mister A toki oli lauantaina taas töissä, niin saa vähän paikattua mun vajetta.  

Mua vähän naurattaa nämä mun postaukset. Ei näin arkipäiväistä voi ollakaan. Että ollaan sitte ihan pyykkiä pesty ja narsisseja osteltu :D Vaikka en tiedä, onko kenelläkään nyt just niin ihmeellistä ja vaihtelevaa hommaa. Onko teillä? Somesta päätellen toki monet onnelliset on olleet lapissa jo useammankin kerran talven aikana ja sitä mä kyllä vähän kadehdin, mutta me ollaan nyt vaan himassa ja imuroidaan about kolme kertaa päivässä. Eipä sitä paljoa muuta ehtiskään.

Mietin tässä tyttöjen harrastuksia. Kumpikaan ei oo tainnut vuoden aikana olla poissa kertaakaan. Kyllä on vähempi kulkeminen, maskien käyttö ja etäisyyden pitäminen selvästi vaikuttanut siihen, että flunssat ja ökätaudit ei oo tarttuneet. Mietinkin tossa yksi päivä, että voisko toi maskin käyttö vakiintua sillä tavalla vielä koronahommien laannuttua (jos ne ikinä laantuu), että maskia voisi käyttää jos on vaikka kurkku kipeänä, mutta pakko lähteä maitokauppaan tms. Voishan siitä jonkin verran apua olla flunssien tarttumisen kannalta. 

Itelläkään ei oo flunssat vaivanneet viimeisen vuoden aikana, mutta se jalkaepisodi oli alkuvuodesta ja nyt kun se vaiva on ollut poissa useamman viikon, kehitin viikonloppuna uuden. Googlettelun jälkeen kotilääkärin tuomio on jännetupentulehdus. Voi hohhoijjakkaa!! Epäilen tietysti, että johtuu kutomisesta, mutta vähän mua nauratti tämä, minkä löysin netistä: Jännetupentulehdus on yleinen peukalon tyvinivelen kiputila. Se syntyy usein yksitoikkoisesta työssä tai äkillisestä venytyksestä. Kipu alkoi perjantaina, kun tultiin kotiin videokuvauksista. Että mahtoiko kuitenkin olla joku tosi äkillinen venytys syynä :D :D

Sunnuntai-iltana testailin siinä kotona, mitä liikkeitä pystyn tehdä ja mietin, mitä hitsiä teetän jumpissa niin, että pystyn ite tehdä kaikki. Hankalaa siinä mielessä, että käsi on sen verran kipeä, että sille pystyy varata painoa vain tietyssä asennossa ja silloinkin hyvin varovasti ja vaihtelevasti. Mini katseli mun puuhia ja totesi sitten: "Olisko järkevää vaan sanoa siellä töissä, että sulla on käsi kipeä?" Niin, sehän olis tietysti yksi vaihtoehto, mutta koska mulla on tänä vuonna ollut jo se jalkahomma, niin enhän mä nyt tietenkään voi heti olla vaivainen uudestaan. Mulla on pään sisällä hyvin tarkat aikataulut, kuinka usein saan olla kipeä. Onko teillä muilla? Mini lupasi vielä mun puolesta tulla sanomaan asiasta jos on tarve, mutta vakuutin, että kyllä mä pärjään itsekseni. Parka toinen <3 Ja ihan ookoo pärjäsinkin, myös jumpassa.. pari juttua oli, jotka tuntui pahalta, mutta en usko, että kukaan kiinnitti kovin paljoa huomiota, vaikka niissä liikkeissä ohjasin enemmän, kuin itse tein. 

Vähän tuntuu kyllä siltä, että nyt just mikään ei mene putkeen, mutta ihan positiivisella mielellä oon ollut eilen ja tänään. Kaivoin vitamiinipurkit esille ja ajattelin hakea vielä kaupasta rautatabletteja. Ei niistä nyt ainakaan haittaa voi olla. Ihanaa, että huomenna on vapaapäivä ja ihanaa, että torstaina on lyhyt työpäivä. Ihanaa, että on pian pääsiäinen. Ihanaa, että saan tänään ohjata RPV-tunnin pitkästä aikaa. Toivotaan, että sää muuttuu vähän kuivemmaksi. Toisaalta, ihanaa jos sataa vettä, niin saa hyvällä omatunnolla ottaa iisisti :)

Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3